Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen hatàssal lesz ez a...

Milyen hatàssal lesz ez a dolog a kamasz fiamra?

Figyelt kérdés
Volt anyósom akt képeket talàlt rólam a volt férjem dolgai között,amit megmutatott a 13éves fiamnak.Fiam most jött haza làthatàsról és elmondta,mit mesélt az anyós.Hogy azokat a képeket valami szetetőmnek készítettem.Ami persze nem igaz.Milyen érzés lehet ez a fiamnak?Ezért megbocsàjt valaha?Nagyon fàj,sírtam egész nap.Van egy szerető férjem,ő is fog vele beszēlni.Szerintetek megutàl?Különben kitünő a kapcsolatunk.Kifogàstalan,bizalmas.

2020. ápr. 18. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves anyósod van, mit ne mondjak..

Ha jó a kapcsolatod a fiaddal,mond el neki,hogy az apjának csináltad, majd ha felnő megérti miért. A kép valószínűleg örökre a szemébe ég, ahogy nekem is mikor véletlen megláttam anyáékat szexelni,de ettől a viszony jó maradt. :)

2020. ápr. 18. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Neked kellene beszélni vele, nem a férjednek, bár függ attól is, hogy milyen a kapcsolatuk. A 13 éves már nem olyan hülye, hogy elhinné, hogy az apjánál hagysz másnak szánt képeket. Nem lesz rá hatása, ha átbeszélitek.
2020. ápr. 18. 20:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen,àtbeszéljük.Nem tudom az apja mit mondott erről.Félek,hogy az anyósnak fog hinni.Hogy bizonyítsam az igazamat?Hogyan magyaràzzam?Mondtam neki,hogy a meztelenség nem bün,örömet akartam szerezni az apjànak..majd ha felnőtt lesz,megérti.Azt is mondtam,hogy a nagyija miatt romlott meg a hàzassàgunk.Ezt csak nektek írom,de tönkre tett minket és a volt férjem hagyta.Különben sosem beszéltem csúnyàn a nagyszüleiről,ő jóban van velük,főleg nagyapàval.Sosem vetítettem rà a haragom.
2020. ápr. 18. 21:03
 4/8 anonymousreview60 ***** válasza:
87%
Mond el az igazat! Azt is, hogy különben is, mi a retkes h.... f....t keresne a szeretődnek készített aktkép a férjed cuccai között? Ja, tényleg, a férjed volt a "szeretőd"! Na ugye!
2020. ápr. 18. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

Ez nem volt valami kedves a "kedves" anyósodtól!

Szerintem mondd el neki az igazat hogy azt a férjednek csináltad nem pedig valamilyen szeretőnek.Mivel jó a kapcsolatod vele ezért meg fogja bocsájtani csak idő kell neki mert azért egy ilyen elbeszélgetés,képeknek a mutogatása nem mindennapi dolog.

Milyen érzés lehet neki?:Szerintem kicsit lesokkolta a dolog mivel sírt.Senki nem örülne ha ilyen képeket mutogatna a gyereknek valaki.Nyugi meg kell neki ezt emészteni és akkor újra önmaga lesz.

Én a hejedben elmondanám az anyósnak hogy a gyerek érdekében nem kellene ilyeneket csinálnia mert ez nem lesz jó a gyereknek.

2020. ápr. 19. 00:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
4-esnél a pont! Rövidre fogd, ne az jöjjön le, hogy magyarázod a bizonyítványod. Az, hogy a férjed régi cuccai között volt, szerintem elég "bizonyíték". Ha nem hiszi el most, majd elhiszi később. Bár 13 évesen már nem olyan kicsi.
2020. ápr. 19. 07:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda egy patkány ez a volt anyós! Amit tőlem kapna azt nem tenné zsebre, mert úgy megverném, hogy megbolondulna. Aztán ne adja elő, hogy szereti az unokát, mert nem. Ártó, rosszindulatú szándékkal tette, amit tett, mert tudta mit okoz a gyereknek és mert gondolta, hogy így jól kitolhat veled. Az ilyen embert és cselekedetet nem a szeretet vezérli. Többet nem engedném oda a gyereket, az biztos. Tróger egy vénasszony.

A fiad már elég nagy ahhoz, hogy megértse a magyarázatodat. Semmi rosszat nem tettél, szerelmes nőként a férjed kedvében jártál. Hú, de felháborodtam.

2020. ápr. 19. 12:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy kamasz fiú abszolút nem fog ezen megbotránkozni.
2020. ápr. 19. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!