Milyen hatàssal lesz ez a dolog a kamasz fiamra?
Kedves anyósod van, mit ne mondjak..
Ha jó a kapcsolatod a fiaddal,mond el neki,hogy az apjának csináltad, majd ha felnő megérti miért. A kép valószínűleg örökre a szemébe ég, ahogy nekem is mikor véletlen megláttam anyáékat szexelni,de ettől a viszony jó maradt. :)
Ez nem volt valami kedves a "kedves" anyósodtól!
Szerintem mondd el neki az igazat hogy azt a férjednek csináltad nem pedig valamilyen szeretőnek.Mivel jó a kapcsolatod vele ezért meg fogja bocsájtani csak idő kell neki mert azért egy ilyen elbeszélgetés,képeknek a mutogatása nem mindennapi dolog.
Milyen érzés lehet neki?:Szerintem kicsit lesokkolta a dolog mivel sírt.Senki nem örülne ha ilyen képeket mutogatna a gyereknek valaki.Nyugi meg kell neki ezt emészteni és akkor újra önmaga lesz.
Én a hejedben elmondanám az anyósnak hogy a gyerek érdekében nem kellene ilyeneket csinálnia mert ez nem lesz jó a gyereknek.
Micsoda egy patkány ez a volt anyós! Amit tőlem kapna azt nem tenné zsebre, mert úgy megverném, hogy megbolondulna. Aztán ne adja elő, hogy szereti az unokát, mert nem. Ártó, rosszindulatú szándékkal tette, amit tett, mert tudta mit okoz a gyereknek és mert gondolta, hogy így jól kitolhat veled. Az ilyen embert és cselekedetet nem a szeretet vezérli. Többet nem engedném oda a gyereket, az biztos. Tróger egy vénasszony.
A fiad már elég nagy ahhoz, hogy megértse a magyarázatodat. Semmi rosszat nem tettél, szerelmes nőként a férjed kedvében jártál. Hú, de felháborodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!