Szülők, volt már valami probléma abból, hogy a tízenéves gyereketek bulizni/szórakozni/találkozni ment valahova, és valami negatív rossz dolog történt?
Engem nem engedtek sehova sem, 21 éves vagyok.
Amúgy a tizenévesben sem mindehy, hogy 11 vagy 19 éves.
Engem begináztak egy szórakozóhelyen, szerencsém volt, mert az egyik kidobó kapcsolt. Arra eszméltem hogy ülök kint a járdán és esik az eső, barátnőm meg mellettem.
Másik eset, másik társasággal mentem, de voltak ott nem idén barnultak, akik belekötöttek egy ismerősömbe és megverték. ebből rendőrségi ügy is lett.
Unokahúgomat Siófokon akarták megerőszakolni.
Nekem lányom 14-15éves korától jár "bulizni", most 19éves.
Szerencsére soha semmi negatív nem történt, vagy nem tudok róla. Persze 15évesen még haza kellet jönnie korábban,mint 18évesen,meg általában érte is mentem,ha messzebbre ment,vagy adtam neki taxi pénzt.Nem szeretem most sem ha éjszaka jár haza, de hát nem tiltom,inkább adok még egy kis plusz pénzt és jöjjön taxival. Mondjuk ő koncertekre jár a barátaival, nem discoba. Nagyjából ismerem is a társaságát,van 1-2 telefonszámom is ha bármi olyan lenne. De 5év alatt eddig 1x sem volt szükség rá,hogy pl felhívjam a barátait, vagy ne adj isten rendőrt hívjak hogy nem jött haza napok óta. Volt hogy csúszott 1-2órát de azt mindig tudatta telefonon,sms-ben.
Az első évek nehezek voltak,nem aludtam amíg haza nem jött, de most már nincs ezzel probléma.
Nem tudom erre irányult- a kérdés. Nem tudok róla,hogy őt érte -e bármi szörnyűség egy-egy ilyen bulin de nem tudok róla, akkor nem járna ilyen lelkesen :D
Első vagyok.
Nekem banketton tettek drogot az italomba az osztálytársaim... Ez bárhol megeshet. Olyat is hallottam, hogy a Rudas fürdőben
Megerőszakolták a lányomat 17évesen. Mentálisan beteg lett, évekig szedte a a gyógyszereket de nem használt. Most állítottak be neki 3 hete egy új gyógyszert ez úgy látom használ.
De sose tudja elfelejteni hogy mi történt vele és én se. Nem kellett volna elengednem, soha nem bocsájtok meg magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!