Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elfogadható dolog az hogy egy...

Elfogadható dolog az hogy egy apuka simogatja a 16 éves lánya fenekét?

Figyelt kérdés
2020. máj. 19. 11:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
42%
Hát ha emmele fell is áll neki akkor nem nagyon xD
2020. máj. 19. 11:08
 2/16 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem annyira nem már,bár gondolom úgy kezeli ezt,mintha 7 éves lennél még,de ha már téged zavar,akkor ilyenkor próbálj kitérni előle.
2020. máj. 19. 11:10
 3/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is kb úgy kezeli mint egy kisgyereket
2020. máj. 19. 11:11
 4/16 anonim ***** válasza:
91%

Nekem nem lenne, én speciel undorodtam tőle 16 évesen, hogy apam fogdosson, puszilgasson, mert mident zaklatásnak vettem, pedig nem volt az. De van olyan ismerősöm akihez az apja siman bemegy mikor zuhanyzik, és egyikőjüket sem zavarja.

Itt most az a kérdés, hogy apuka szexuális célzattal simogatja a tulajdon lánya feneket vagy sem. Erre tudod a választ? Mert enélkül csak vaktában lövöldözünk, hisz valahol ez normális, valahol meg nem.

2020. máj. 19. 11:11
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy szexuális célzattal. Ők is bemennek egyébként egymáshoz zuhanyzáskor
2020. máj. 19. 11:15
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a lányt nem zavarja, akkor elfogadható.

Ha zavarja, akkor nem, de akkor meg szóljon!

2020. máj. 19. 11:22
 7/16 anonim ***** válasza:
77%

Te nem a családhoz tartozol, mégis láttad?

Mert ha kívülállók előtt is csinálja, az már mindenhogy gáz, észre kéne vennie, hogy ez másoknak zavarbaejtő és gusztustalan, a lányának meg vérciki.

Nekem személy szerint otthon a 4 fal között is visszataszító lett volna, ha apám bármilyen szeretetből a fenekemhez nyúl 16 évesen (de már 10 évesen is).

2020. máj. 19. 11:39
 8/16 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem. Van egy kor amikor egyszerűen már tiszteletben kell tartani a gyerek intimszféráját. Legyen az zuhany,vagy bizonyos közelség. Most nem az ölelésről beszélek, vagy a puszit az arcra. De a fenék már intimebb terület. Ezért simogatni egy 16 éves fenekét egy apának szerintem már durva. Pláne mások előtt.
2020. máj. 19. 12:25
 9/16 Ramos ökle ***** válasza:
100%
Sokféle felfogás van. Én el sem tudom képzelni, és nem is akarom elképzelni, h a lányom hátsóját fogdossam, simogassam. Más meg teljesen természetesnek veszi ezt. Szóval nehéz megmondani, h milyen szándék van mögötte.
2020. máj. 19. 12:46
 10/16 anonim ***** válasza:
90%
Pfúj, nem.
2020. máj. 19. 15:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!