Titeket hogyan és mivel vertek a szüleitek? Hogyan sikerült ezt kiheverni és maradt e azota valami lelki dolog vissza belőle?
#13 azért a fakanállal való pofán véres és a mérgesen nézünk a gyerekre között elég nagy átmenet van.
Amúgy őszintén, mik voltak azok a dolgok amikért így megvertek? Mit csináltál?
Anyukámat a nagyszüleim fakanállal, vasalózsinórral, rendszeresen. Vagy elnyomta rajta a csikket. Üvöltés folyamatos, ha egy négyest mert hazavinni ötös jegy helyett.
(Mielőtt kérdeznétek, igen, ennek látható nyoma van, nyilván tudták a tanárok. Gondolom nem mertek beleavatkozni, vagy úgy voltak vele, hogy jobb helye van a bántalmazó szülőknél, mint kiemelve.)
Engem sosem vertek, akkora traumát okozott anyukámnak, szerencsére megfogadta, hogy ő nem fog így bánni a gyerekeivel. Alig beszél a szüleivel, minimális a kapcsolat.
09:25
Azért mert nem tanultam, rossz jegyeim voltak, bukásra is álltam vagy ahhoz közeli eredményeim voltak, lusta voltam és semmire sem lehetett rávenni.
Igen, valóban nagy különbség van a kettő állítás között. De az, hogy már egy olyan puhapöcs világot élünk ahol már a gyerek uralja le a szülőt és már minden fenyítés egyenesen az ördögtől való szerintem helyén való az állításom.
Pofozás: letört a fogamból egy darab.
Fa vállfát eltört anyám a sípcsontomon.
A kanija kukoricára térdepeltetett, míg eleven seb nem lett rajta.
40 kg csont, bőr kislány voltam.
Anyám mindent letagadott, én már szóba sem állok vele.
A kantól elvált.
Anyukám Kezével, seprűnyéllel. Ja és a kukoricán térdeplés.
Apukám 9 éves koromban meghalt.
Ő kézzel, nadrágszíjjal.
Semmilyen problémát nem okozott.
Viszont tudtam viselkedni, megtanultam tisztelni a nőket, idősebbeket.
Ma nem fegyelmez a szülők zöme!
Mivel jobb a gyereknek?
Akkor is most vannak lelki sérültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!