Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ha megtudja a...

Szerintetek ha megtudja a nagyobb gyerek, hogy testvére született kíváncsi lesz rá?

Figyelt kérdés
A férjem régi kapcsolatából van egy 10 éves lánya, akivel kb 5 éve nem tartjuk a kapcsolatot az anyja miatt. Nem akarok belemenni, de konkrétan a nő mindenáron tönkre akarta tenni a páromat és a kapcsolatunkat is a gyereken keresztül. Bízunk benne, hogy a lány normálisabb lesz mint az anyja és majd felkeres minket. Hamarosan megszületik a közös gyermekünk, szerintetek esélyes, hogy kíváncsi lesz a féltestvérére?
jan. 24. 09:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
82%

15!

A helyzet az, hogy csak és kizárólag apuka lehet a hibás. Neki volt lathatasi joga, neki kellett volna mennie, dolgoznia érte. Ha elolvasod amit a kérdező írt, rajossz, hogy rendesen kamuzik.

jan. 24. 11:06
 22/87 anonim ***** válasza:
90%

És te minden ilyen eseménynél ott voltál?

6 éve nem kereste az apja lányom.

Az új nőnek beadta hogy én tiltom tőle 🤣🙈 ja meg hogy azért nincs pénze mert küldi nekem a havi 50-60 ezres gyerektartást. Soha egy fillért nem láttam tőle, nem akartam!

A lányom zokogását soha nem fogom elfelejteni amit hónapokon keresztül hallgattam.

Mindig csak az ígéret volt. Mindig összecsomagolta a kis cuccát, persze sosem jött. Szerencsére emlékszik ezekre a dolgokra és ennyi idő után baromira nem kíváncsi az apjára.

jan. 24. 11:06
 23/87 A kérdező kommentje:
20as hihető vagy nem, tényleg ez volt. Az első komolyabb vita után egy ideig a kislány nem állt szóba az apjával, nem akart vele találkozni. Majd mikor nagynehezen a testvéréék rávették (mert akkor velük meg tartotta a kapcsolatot) hogy beszéljen az apjával, a kislány maga mondta, hogy csak azért nem akart vele talalkozni, mert akkor mindig veszekedés van, de amúgy meg szereti és hiányzik neki. Még én is elsírtam magam
jan. 24. 11:09
 24/87 A kérdező kommentje:
22es ott voltam 99%ban, igen, mivel ezek általában hétvégék voltak így vagy az anyóshoz mentünk vagy elmentünk kirándulni, wellnessbe. Elvittük egyszer a kislányt wellnesselni, mert imádta, nem adott semmit, nekünk kellett a kislánynak papucsot, fürdőruhát venni, majd egy hét múlva felhívta a párom, hogy jelenti a gyámügyön, mert a wellnessben megfázott a gyerek
jan. 24. 11:12
 25/87 anonim ***** válasza:
78%

Oh, tehát több gyerek is van és velük sincs kapcsolat? Érdekes...

"Majd mikor nagynehezen a testvéréék rávették (mert akkor velük meg tartotta a kapcsolatot) hogy beszéljen az apjával, a kislány maga mondta, hogy ...."

Ez is hihető, nagyon. Egy ilyen beszelgeteshez minimum kamaszkoru gyerekek kellenek. Érdekes hogy azokkal sincs kapcsolat.

jan. 24. 11:12
 26/87 A kérdező kommentje:
Mármint a párom testvéréék
jan. 24. 11:14
 27/87 anonim ***** válasza:
89%
Hát az se hangzik jobban, hogy minimum két felnott ember folytat le egy ilyen beszélgetést egy 5 évessel ahelyett, hogy inkább apuval ültek volna le és neki magyarázták volna el, hogy menjen, ne hagyja annyiban
jan. 24. 11:19
 28/87 A kérdező kommentje:
27es nem értem mi nem világos neked ezen. A férjem testvéréékhez még akkor elengedte az anyja a gyereket szülinapi buliba (az unokatesójához) és akkor beszéltek vele a párom tesójáék, hogy miért nem akar beszélni meg találkozni az apukájával, mikor nagyon hiányzik neki.
jan. 24. 11:23
 29/87 anonim ***** válasza:
84%

“a gyerektartásba bele se menjünk, nem csak hogy felveszi, de még azóta már olyan is volt hogy többet akart követelni.”

Amekkora infláció volt az évek alatt, erre minden joga megvan.

Egyébként hallgattassék meg a másik fél is. Ritka az olyan, amikor az egyik fél szent, a másik meg elhagyja, és ellehetetleníti a kapcsolattartást.

jan. 24. 11:24
 30/87 anonim ***** válasza:
22%

Én elolvastam a storyt amit írtal, ea jesszusom durva. Nagyon sajnálom amúgy szegény kislányt is. Most gondolj bele, h a lányzó mondja az apjának, h ne menjetek érte mert balhé van.... És ezt annak az 5 évesnek kellett lerendeznie magába, meg az apa hiányt is stb stb. Tuti hianyzik jekibaz apukaja, de azert is pisilt be, mert félt, h jön az apuja es balhe lesz. Ee nagyon rossz ezt neki latnia.

Szerintem hagyjatok, ne keressetek fel, mert megint csak balhé lenne, minden kezdödne elölről, vegulis ő is mondta, h ne menjetek. Szerintem a kislány emlekezni fog a regi dolgokra, ezek nem múlnak csak úgy el, a leírtak alapjan az anyja nem 100-as amúgy sem, es egy idő utan q csajszi ra fog erre jonni... Meg kitudja hogy neveli szegeny lányt. Ne keressetek fel. Szerintem eljön még az idő, h felkeress titeket. Ne zaklassatok fel a 10 éves lelket. Nem a te hibatok ez az egesz.

jan. 24. 11:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!