Szerintetek ha megtudja a nagyobb gyerek, hogy testvére született kíváncsi lesz rá?
15!
A helyzet az, hogy csak és kizárólag apuka lehet a hibás. Neki volt lathatasi joga, neki kellett volna mennie, dolgoznia érte. Ha elolvasod amit a kérdező írt, rajossz, hogy rendesen kamuzik.
És te minden ilyen eseménynél ott voltál?
6 éve nem kereste az apja lányom.
Az új nőnek beadta hogy én tiltom tőle 🤣🙈 ja meg hogy azért nincs pénze mert küldi nekem a havi 50-60 ezres gyerektartást. Soha egy fillért nem láttam tőle, nem akartam!
A lányom zokogását soha nem fogom elfelejteni amit hónapokon keresztül hallgattam.
Mindig csak az ígéret volt. Mindig összecsomagolta a kis cuccát, persze sosem jött. Szerencsére emlékszik ezekre a dolgokra és ennyi idő után baromira nem kíváncsi az apjára.
Oh, tehát több gyerek is van és velük sincs kapcsolat? Érdekes...
"Majd mikor nagynehezen a testvéréék rávették (mert akkor velük meg tartotta a kapcsolatot) hogy beszéljen az apjával, a kislány maga mondta, hogy ...."
Ez is hihető, nagyon. Egy ilyen beszelgeteshez minimum kamaszkoru gyerekek kellenek. Érdekes hogy azokkal sincs kapcsolat.
“a gyerektartásba bele se menjünk, nem csak hogy felveszi, de még azóta már olyan is volt hogy többet akart követelni.”
Amekkora infláció volt az évek alatt, erre minden joga megvan.
Egyébként hallgattassék meg a másik fél is. Ritka az olyan, amikor az egyik fél szent, a másik meg elhagyja, és ellehetetleníti a kapcsolattartást.
Én elolvastam a storyt amit írtal, ea jesszusom durva. Nagyon sajnálom amúgy szegény kislányt is. Most gondolj bele, h a lányzó mondja az apjának, h ne menjetek érte mert balhé van.... És ezt annak az 5 évesnek kellett lerendeznie magába, meg az apa hiányt is stb stb. Tuti hianyzik jekibaz apukaja, de azert is pisilt be, mert félt, h jön az apuja es balhe lesz. Ee nagyon rossz ezt neki latnia.
Szerintem hagyjatok, ne keressetek fel, mert megint csak balhé lenne, minden kezdödne elölről, vegulis ő is mondta, h ne menjetek. Szerintem a kislány emlekezni fog a regi dolgokra, ezek nem múlnak csak úgy el, a leírtak alapjan az anyja nem 100-as amúgy sem, es egy idő utan q csajszi ra fog erre jonni... Meg kitudja hogy neveli szegeny lányt. Ne keressetek fel. Szerintem eljön még az idő, h felkeress titeket. Ne zaklassatok fel a 10 éves lelket. Nem a te hibatok ez az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!