Szerintetek ha megtudja a nagyobb gyerek, hogy testvére született kíváncsi lesz rá?
Szerintem túl fiatal még 10 évesen hogy ilyen foglalkoztassa, főleg hogy anyuka hosszú éveken át tartó agymosása biztosan megtette a hatását. Esélyes, hogy majd jó pár év múlva felkeres titeket, de szerintem 10 évesen (főleg hogy 5 éve nem is tartjátok vele a kapcsolatot) nem fog.
Egyébként kicsit off, de ilyen miatt tudtommal lehet bíróságra menni. Magyar jogszabályokat nem tudom, de Amerikában a "parental alienation" egy létező fogalom, ami miatt simán megbüntetnek valakit. Tudom hogy nem erre irányul a kérdés, de a férjed mégis csak az apja annak a lánynak, bármennyire is uszítja az anyja. Szerintem hosszú távon mindenkinek rossz, ha nem beszélnek.
A 10 éves az mégis hogy keresné fel az apjat? Pláne ha 5 éve nem látta. Kizartnak tartom, hogy érdekelné egyébként. Mi erdekelje rajta? Jaj de jó, apu xarik rám 5 éve, de itt a kisteso, akinek örül és akivel foglalkozik?
Amúgy jó duma ez az anyja miatt kifogás, de tudod menni kellett volna utána és nem anyura fogni. Majd rajossz, amikor apu tovább áll és az új gyerek se fogja érdekelni, q külvilágnak meg majd azt mondja, hogy te vagy az oka
7.
Hagyd a fenébe!
Itt már sosem lesz egymás nyakába borulás.
Csóri gyerek... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!