Akinek akkor született a második gyereke, amikor a "nagyobb" gyerkőc dackorszakos volt, hogyan vészeltétek át/oldottátok meg?
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de számomra borzasztó lehet egy kisbabával, (aki nagyon sírós, és hasfájós) és egy mindenért hisztiző dackorszakos gyerekkel otthon lenni, és valahogy "átvészelni" a napokat.
Vagy mégis lehetséges, ha mondjuk nyugodt, nem annyira hasfájós a baba, és a nagyobb gyereknél sem olyan durva a dackorszak?
Én igazából csak kis korkülönbséggel tudom majd a későbbiekben elképzelni a gyerekvállalást, és azért kérdezem.
Nem is tudom megfogalmazni
Az első 2 gyerek közt 19 hónap van
Pont mire a kicsi mászása megindult, akkor lett extradacos a nagy..
Közben fogzott a kicsi
Plusz fejlesztesre a naggyal
Egyedül voltam sokat, mert férj új munkahely plusz suli közt lavírozott a covid előtt majd alatt..
Igazából 3 gyereket akartunk.. de itt sokat gondolkodtunk legyen-e
Utóbb már nem gondolom annyira szörnyűnek. De akkor egy 3. Picivel nagggyon sok lett volna.. főleg a mélypontok.
3,5 éves a kicsi most..
Meglett a 3. Helyett a 3-4 gyerek ( ikrek)
Most tanuljuk a helyzetet.. 1 hetesek..
Nem egyszerű, de az 5 éves rosszabb! Egyelőre.
Szóval vannak napok amik szuperek voktak és voltak mélypontok amikor nem igazan az az anya voltam, amilyen lenni szeretnék.
Feleltem a hangom, hülyesegen problemázzam.. sokszor a ferjemmel
Is ingerült voltam.
Aztán kaptam énidőt.
Vége lett a sulinak ( közben befejezett egy másik régen megkezdett diplomát is)
Akkor döntöttük el. Hogy mégis merünk engedni a 3 gyerekes vágyunknak..
Bár arra nem számítottunk, hogy 4 lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!