Csak én nem tartom jó ötletnek, hogy a mai világban ennyire divat lett kiposztolni az újszülött kisbabáját vagy a már nagyobb gyerekét a szülő(k)nek?
Az utóbbi 4-5 évben születtek kisbabák a környezetemben, és eddig szinte mindegyik ismerősöm rögtön kirakta Facebookra vagy Instagramra, hogy megszületett a babája, de még a gyerek születése után is sok képet posztolgatnak róla.
Tudom, hogy nincs ebbe beleszólásom, az ő életük.
Viszont ez nekem egy kicsit dicsekvésként jön le, mintha "menőzni" akarnának a picivel, hogy náluk minden fasza, minden könnyen megy stb.
A gyerek ha felnő, nem biztos, hogy örülni fog ezeknek a képeknek, hisz neki is joga van hozzá, hogy ő döntse el, mit tehet ki a szülő, meg mit nem.
Mi a véleményetek?
A közösségi kepmegoszto oldalaknak az a lényege hogy képeket megosztunk.
A gyereket nem fogja érdekelni, mert addigra ennél is természetesebb lesz hogy minden digitálisan van.
Amíg a gyerekről nem pucér képek készülnek addig szerintem nem probléma.
Kicsit túlgondod azt a részét hogy azért teszik mert menőzni akarnak azzal hogy nekik könnyen megy, minden fasza.
Amúgy az új autót vagy bizonyítványt is kiteszi az ember amire büszke az oldalára akkor a gyereket miért ne tehetné érted.
#4, olvastál olyat a kérdésem alatt, hogy "mindenki aki netezik, elmebeteg sátánista"?
Szerintem nem írtam ilyet. 🙂
#7, nem vagyok irigy, hanem nekem pontosan olyan ismerőseim vannak, akik egy nap több képet is posztolnak a gyerekeikről, és az egyik anyuka még azt is kiteszi, ha a gyerek alszik, és odaírja a kép alá, hogy "egyetlen kishercegem"...
Na az ilyeneket nem kedvelem, de már nem szoktam nézegetni hogy miket rak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!