Csak én nem tartom jó ötletnek, hogy a mai világban ennyire divat lett kiposztolni az újszülött kisbabáját vagy a már nagyobb gyerekét a szülő(k)nek?
Az utóbbi 4-5 évben születtek kisbabák a környezetemben, és eddig szinte mindegyik ismerősöm rögtön kirakta Facebookra vagy Instagramra, hogy megszületett a babája, de még a gyerek születése után is sok képet posztolgatnak róla.
Tudom, hogy nincs ebbe beleszólásom, az ő életük.
Viszont ez nekem egy kicsit dicsekvésként jön le, mintha "menőzni" akarnának a picivel, hogy náluk minden fasza, minden könnyen megy stb.
A gyerek ha felnő, nem biztos, hogy örülni fog ezeknek a képeknek, hisz neki is joga van hozzá, hogy ő döntse el, mit tehet ki a szülő, meg mit nem.
Mi a véleményetek?
Ez megint valami modernkori hulyeseg mint az, hogy a gyereket a nagyi nem pelenkázhatja, mert látná a kukacot vagy puncit, meg az hogy engedélyt kell tőle kérni mert jahj jogai vannak?
Nem tudom hogy ki az aki szégyenli az igényes kisbaba képeit, én kifejezetten büszke vagyok az enyémekre...
Sőt néha én is posztolok róla, ha olyan a kép minősége. Mi mást kéne posztolnom. Valaki a kocsiját teszi ki, van olyan aki azt mit csinált én a gyerekem.
"szép újépítésű otthon gyönyörű kertjéből"
Miért nézel be más kertjébe?
Miért figyeled a családot? Ez tök para. Foglalkozz a saját dolgoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!