Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én nem tartom jó ötletnek...

Csak én nem tartom jó ötletnek, hogy a mai világban ennyire divat lett kiposztolni az újszülött kisbabáját vagy a már nagyobb gyerekét a szülő(k)nek?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 4-5 évben születtek kisbabák a környezetemben, és eddig szinte mindegyik ismerősöm rögtön kirakta Facebookra vagy Instagramra, hogy megszületett a babája, de még a gyerek születése után is sok képet posztolgatnak róla.

Tudom, hogy nincs ebbe beleszólásom, az ő életük.

Viszont ez nekem egy kicsit dicsekvésként jön le, mintha "menőzni" akarnának a picivel, hogy náluk minden fasza, minden könnyen megy stb.

A gyerek ha felnő, nem biztos, hogy örülni fog ezeknek a képeknek, hisz neki is joga van hozzá, hogy ő döntse el, mit tehet ki a szülő, meg mit nem.

Mi a véleményetek?

2023. ápr. 9. 18:33
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
37%
30, aha persze. Én ma pont szemtanúja voltam egy ilyen spontán megörökítésnek. Anyuka már azon cirkuszolt, hogy az Apuka a gyerekre a sima udvari cipőjét adta, meg nem azt a sapkát, amit ő gondolt ki. (Nyilván ezek nem voltak elég trendik) Aztán ment a gyerek után folyamatosan a telójával, és mindent rögzített, majd 2 perc múlva már tette fel. Mind tökéletesen gyönyörű kép, a szép újépítésű otthon gyönyörű kertjéből. Ez idő alatt mondjuk 3X leugatta a férjét, meg a gyerek is csak azt látta, hogy az anyja a telóját nyomogatta. De amúgy szuper program volt. És ez a többség sajnos...
2023. ápr. 10. 16:32
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Ja és én is lefotóztam a gyerekeimet, nem erről van szó..de én is ezt kérdezem, amit te, miért kell átesni a ló túloldalára?
2023. ápr. 10. 16:34
 33/45 anonim ***** válasza:
85%

Ez megint valami modernkori hulyeseg mint az, hogy a gyereket a nagyi nem pelenkázhatja, mert látná a kukacot vagy puncit, meg az hogy engedélyt kell tőle kérni mert jahj jogai vannak?

Nem tudom hogy ki az aki szégyenli az igényes kisbaba képeit, én kifejezetten büszke vagyok az enyémekre...

Sőt néha én is posztolok róla, ha olyan a kép minősége. Mi mást kéne posztolnom. Valaki a kocsiját teszi ki, van olyan aki azt mit csinált én a gyerekem.

2023. ápr. 10. 16:41
 34/45 anonim ***** válasza:
73%

"szép újépítésű otthon gyönyörű kertjéből"

Miért nézel be más kertjébe?

Miért figyeled a családot? Ez tök para. Foglalkozz a saját dolgoddal.

2023. ápr. 10. 16:43
 35/45 anonim ***** válasza:
86%
Szóval.. Láttál egy debil anyukát, és akkor már mind az? Aha, gratulálok!
2023. ápr. 10. 17:02
 36/45 anonim ***** válasza:
86%
31. És te ki vagy a történetben? A kukkoló szomszéd, akinek nincs saját élete? Vagy - mint mind tudjuk - ez a történet csak a fejedben létezik.
2023. ápr. 10. 17:31
 37/45 anonim ***** válasza:
83%
De azt volt még idő megfigyelni, hogy szép, új ház meg gazdagék. És hú meg há! És akkor megsértődik, ha le van irigyezve, meg rosszindulatúzva. Mert az. A "történetben" szereplő anyuka ettől mondjuk nem lesz kevésbé debil. De, basszus, milyen körökben mozogsz te, hogy nálatok ez a többség? Sajnos... Tiszta vicc!
2023. ápr. 10. 17:37
 38/45 anonim ***** válasza:
31%
34 ott voltam vendégként....
2023. ápr. 10. 17:58
 39/45 anonim ***** válasza:
23%
Igen, nekem a legtöbb ismerősöm ilyen beállított műképeket tesz fel, amin látszik, hogy az egész egy erőltetett marhaság, és a gyereknek semmi kedve hozzá. Ahogy a karácsonyi fotók is pontosan ilyenek, a megjátszott boldogsággal, ahol mondjuk pont tudja az ember, hogy Apuka mindenkivel csalja az asszonyt, de a fotó az kell, az a legfontosabb.
2023. ápr. 10. 18:00
 40/45 anonim ***** válasza:
78%
Ő dolguk, ha kell, kell. Neked miért fáj? Csak ezt nem értem.
2023. ápr. 10. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!