Csak én nem tartom jó ötletnek, hogy a mai világban ennyire divat lett kiposztolni az újszülött kisbabáját vagy a már nagyobb gyerekét a szülő(k)nek?
Figyelt kérdés
Az utóbbi 4-5 évben születtek kisbabák a környezetemben, és eddig szinte mindegyik ismerősöm rögtön kirakta Facebookra vagy Instagramra, hogy megszületett a babája, de még a gyerek születése után is sok képet posztolgatnak róla.
Tudom, hogy nincs ebbe beleszólásom, az ő életük.
Viszont ez nekem egy kicsit dicsekvésként jön le, mintha "menőzni" akarnának a picivel, hogy náluk minden fasza, minden könnyen megy stb.
A gyerek ha felnő, nem biztos, hogy örülni fog ezeknek a képeknek, hisz neki is joga van hozzá, hogy ő döntse el, mit tehet ki a szülő, meg mit nem.
Mi a véleményetek?
2023. ápr. 9. 18:33
41/45 anonim válasza:
38. Akkor szólok, hogy nem, nem ez a többség csak neked degeneráltak a rokonaid/barátaid. Húzd ki a fejed a seggedből és töltsd értelmes emberekkel a szabadidőd! A kis buborékodon kívül van ám egy egész világ.
42/45 anonim válasza:
Vagy te is pont ilyen degeneràlt vagy, csak észre sem veszed.
43/45 anonim válasza:
41-el egyetértek. 1-2 emberből általánosítani kicsit erős. Igen érdekes ismerőseid vannak. De meg ha nekik ez a boldogság, hát ez.:D az én ismerőseim megosztották a tojáskeresős spontán képeiket,nem beállított stb. Karácsonykor pedig fotós által beállított képekből kemény egy db-ot a legtöbben,ahol a család rajta van,ebbe mi a rossz?:D Azt gondolom,aki ezeken kattog meg elmélkedik,ott gondolom nem minden kerek. Érdekes nekünk megvan mindenünk, család,boldogság és én ezeken nem akadok fenn,mert engem más élete nem érdekel. Egyébként az instagram pont egy képmegosztós oldal,oda olyan emberek mennek fel általában akik képeket szeretnének nézni vagy megosztani,akit ezek nem érdekelnek,azok nem regisztrálnak.
44/45 anonim válasza:
43# vagyok. Ja és gyerekkoromban, amikor meglett a szüleimnek az első kamerája meg fényképezőgépe megörökítették az ünnepeket,majd megosztották az emlékeket a családdal online,mikor bejöttek a közösségi oldalak, akkor pedig még az idős nagyapám is tett ki egy egy nyaralós, családos képeket. Hát atya ég hogy gondolta.:D jobb ha hozzászoktok,mert mostmár ez a digitális világ van.
45/45 anonim válasza:
42. Igen, hiszen én vonok le egy emberből következtetést az összes többi emberre. Bocsi, módosítom, pont olyan vagy mint a rokonaid. Jó helyen vagy drága 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!