Ha nagyobb korkülönbséggel született kistestvéretek (pl. voltatok már 8-10 évesek amikor megszületett) akkor pelenkáztátok őt vagy csak a szüleitek tették tisztába a kicsit?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 13. 13:09
1/20 anonim válasza:
Szerintem nem pelenkáztam, nem emlékszem ilyesmire.
2/20 anonim válasza:
Mindig a szüleim tették tisztába. Amikor én 17 éves voltam és az öcsém meg 9 akkor két éjszakát én vigyáztam rá. Az öcsém mai napig emlegeti hogy milyen jó buli volt.
Én 19L öcsém most 11.
3/20 anonim válasza:
Igen mindenben segítettem - így lettem bevonva a kicsivel való együttlétbe, hogy ne ellenségként nézzek rá, hanem lássam a feladatokat, amiket a szüleim végeznek vele...
4/20 Laylah válasza:
6 voltam, mikor a kisebb tesóm született, nem kellett csinálnom vele semmit.
5/20 anonim válasza:
Nem csak pelenkáztam, de örökké rám volt bízva. Később meg a sulival sehová nem tudtam menni, mert mindig velem volt. Ezért a suliba nem csak azért voltam megvetés tárgya, mert szegény é elvált szülők gyereke voltam, hanem mert mindig le kellett mondanom minden közös sulis programot éveken keresztül.
6/20 anonim válasza:
5+ A dolog érdekessége, hogy én vártam a megszületését a legjobban (jobban mint a szülők) és az életem legnagyobb átka lett az illető.
7/20 anonim válasza:
19 év van köztünk, de ilyesmit én nem mertem.
8/20 anonim válasza:
Féltestvérem született. Elváltak a szüleim, apukámnak lett új családja. Én imádtam menni hozzájuk babázni és én akartam mindent csinálni :D 11 éves voltam. Ha ott voltam, akkor mindig én akartam fogni, dajkálni. Imádtam :D
9/20 anonim válasza:
Pelenkázni nem pelenkáztam, de etettem, meg fürdetni is segíthettem pár hónapos korától. A pelenkázást nem okos dolog másik gyerekre hagyni, mert ha nem rendesen van megcsinálva, komolyan begyulladhat a baba bőre. Pancsolni a tesó mellett a kiskádban fürdetés címén más téma, a babát úgyis a szülő törölgeti meg utána. Persze a nagytesó korától függően itt sem magára hagyva hagyjuk pancsolni a gyerekeket, mert amíg nem tudja tartani magát a baba, komoly baj lehet. (fulladásveszély!)
10/20 anonim válasza:
Megy minuszolás ezerrel, nem érzed, hogy mennyire kisstilű vagy?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!