Ha nagyobb korkülönbséggel született kistestvéretek (pl. voltatok már 8-10 évesek amikor megszületett) akkor pelenkáztátok őt vagy csak a szüleitek tették tisztába a kicsit?
3as én pont azért tekintettem rá ellenségként mert rám lett lőcsölve az ellátása holott nem én akartam hogy megszülessen.
Anyámék a mai napig nem értik miért utálom és őket is. Kb elvették a kamaszkorom mert ők akartak egy picibabát de foglalkozni már luxus volt vele.
Nem rám volt bízva néha, hanem 14 éves koromtól kb. én neveltem, annak minden szuper velejárójával együtt.
Életem az nem volt - suliszünetek, barátnőzés, uram bocsá, fiúkkal ismerkedés 17-18 évesen? Hagyjuk már -, mert a tesómra kellett vigyáznom egészen addig, míg végre el nem költöztem.
Már felnőttként semmilyen a kapcsolatunk, egyrészt a korkülönbség miatt, másrészt mert abból állt a kamaszkorom, hogy őt pesztrálom, hozom-viszem, a nyarat otthon gubózva töltöm, mert kb sehová nem járhattam.
Mindegy, abban már 16 évesen biztos voltam, hogy nekem nem kell saját gyerek (gyakorlatilag volt egy, akit nem is kértem), és ez azóta sem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!