Érdekelne, hogy akinek a gyermekei nagyobb korkülönbség van mit gondol, nagy a szakadás a két gyermek között?
A barátnőm és a nővére között 10 év van. De igazából nem nevezném igazi nővéri kapcsolatnak. Annyira külön világ a kettő, hogy nincs semmi közös pont.
Szóval nagy a rizikó, hogy nem lesz köztük olyan igazi testvéri viszony.
Miért nem fordultok orvoshoz?
Szerintem 6 év még nem sok. Szerintem olyan 10 év különbségtől sok a különbség. Bár ez is teljesen gyerekfüggő.
Öcsém és köztem 9 év van,sokkal jobb a testvéri viszonyunk,mint a hasonló korú tesómmal.Keresztlányom kisöccse 6 évvel fiatalabb,imádják egymást,féltékenység csak nyomokban fordult elő a legelején,de ügyesen kezelték a szülők.Nagyon sok múlik rajtatok szülőkön,hogy hogyan nevelitek őket.
Én személy szerint 5-6 év korkülönbséget tervezek a gyerekek között,mert én azt látom(magamon,és a környezetemben is),hogy sokkal jobb ez így.
Koztem es a hugom kozt 3 ev van,allandoan gyilkoltuk egymast mikor kicsik voltunk.:DDD
Parom es az occse kozott viszont 7 ev van es eskuszom a legjobb testverpar a mai napig pedig mar nem vagyunk annyira fiatalok!:) Nagyon jo volt koztuk mindig a kapcsolat, ugyhogy szerintem nincs miert aggodnod!:)
Persze a kivetel....:)
tesóm és köztem 21 év van..
2 külön világ vagyunk. én 17 ő 39. szinte nem is a tesóm,mert amikor kicsi voltam akkor ő már elköltözött,így ritkán láttam.. most jelenleg velünk él, ( válás hosszú..)
de olyan mintha az anyám lenne :|
Unokatesóméknál 7 év van. Emlékszem, hogy egyszer beszélték mikor ott voltam.
Akkor unokatesóm/a nagyobb/ azt mondta, hogy a kisebbnek olyan téren rossz volt, hogy mikor ő kicsi volt /6 év körül/ a nagyobb ugye már jobban szeretett kijárni a városba barátokkal. És, hogy emlékszik olyanra, hogy menni akart velük és sírt meg minden. Viszont mindketten azt mondták, hogy a korkülönbség miatt nem volt olyan rossz kapcsolatuk. Pl.: a kisebbet érdekelté gyerekkorába a töris dolgok úgy a nagyobb mindig neki mondta fel a törit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!