12év korkülönbség nagyon sok (a férfi javára)? Összejönnél vele?
Pont ennyi van a férjem és köztem, 26 évesen ismertem meg, szerintem sok előnye van, bár én mindig az idősebb férfiakhoz vonzódtam.
Előny:
- kialakult személyiség, élet
- biztonság érzet (jó esetben)
- tapasztalat
- a kapcsolat megbecsülése
- ez most sokaknak nem fog tetszeni, pedig lássuk be igaz: a nők sajnos gyorsabban öregednek kívülről. Sokszor lehet látni egyidős párok esetében, hogy a genetikai előnyben lévő férfi kikacsingat fiatalabb hús után (bocs mindenkitől, de én ezt tapasztaltam egész életemben)
- a nő frisseséget hordoz végig a kapcsolatban
Hátrány:
- nem együtt kezdik az életet, általában a nőnek kell alkalmazkodnia
-elmarad a közös felfedezés öröme
-nyugodtabb élettempó
-berögzült szokások
-idősebb após-anyós
Igyekeztem objektíven összegyűjteni, senkit nem akartam megbántani.:)
A szerelem diktál mindig és nem az ész.:)
33éves vagyok. Majdnem 1éve lett vége egy 7éves kapcsolatomnak,ahol a párom alig 2évvel volt idősebb mint én(született egy közös kislány).
Egyáltalán nincs apakomplexusom mert ezelőtt csak pár évvel idősebb pasijaim voltak,de ez a férfi nagyon tetszik mindenféle téren! Bár az igaz hogy a korkülönbség kissé zavar és fura is.
Én is azt akartam írni, hogy nem mindegy, hogy egy 13 évesnek van-e 12 évvel idősebb barátja, vagy egy 23 évesnek.
Mivel a szüleim között 13 év van, nekem pedig volt 17 évvel idősebb barátom egy ideig, én azon a véleményen vagyok, hogy nem sok. Az a lényeg, hogy milyen a két fél karaktere. A szüleim nagyon hasonlóan látják a világot, ők tényleg egymás másik fele, így lassan már 50 éve vannak együtt boldogságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!