Egy 22 éves férfi és egy 14 éves lány közül melyiküket kéne jobban zavarjon a köztük lévő korkülönbség?
a férfit
De hogy jön ki egy 22 éves felnőtt ember egy 14 éves SP imádó pisissel? Vagy ő is azon a szinten van agyilag?
Feltehetőleg a 22 éves férfi érettebb, tapasztaltabb, és ezért őt.
Mivel a 14 éves lány még gyerek.
Ellenben ritkán tapasztalni, hogy egy ennyi idős férfi ne élne a lehetőséggel, hogy adva van egy ilyen idős gyerek, már legálisan meg...hatja, és gyakorlatilag azt csinál vele, amit akar. Pont azért, mert ő a tapasztaltabb.
szerintem a férfit,hiszen ő már felnőtt,neki kéne annyi esze legyen,hogy egy kislánnyal nem kezd kapcsolatot.
egy tizenéves kislány a rózsaszín ködtől úgysem tud normálisan gondolkodni.
a lánynak imponálhat és dicskedhet is vele... Főleg ennyi idősen.
A 22 éves férfinak egy 20-25 év körüli Nőt kéne keresni inkább... Nem a családalapítás miatt! Hanem mert szerintem ez ilyen korban nem ideális!
Ha mondjuk egy 27 és egy 35 éves férfi lenne, az már nem lenne zavaró! Mások szemében sem!
Köszönöm a válaszokat.
Én is hasonlóan gondoltam.
Ez nem kérdés. A férfinek.
Nekem van egy közeli ismerősöm aki 23-24 éves létére 14-16 évesekkel kezd állandóan. Nem bírom felfogni miért, és nem bírom felfogni, hogy tud egy szinten lenni velük...
a 14 éves lányomat ha környékezé egy 22 éves, hát nem állnék jót magamért...
Szerintem nem jó párosítás egy 22 éves férfi és egy 14 éves lány még akkor sem ha a lány testileg,lelkileg érett ehhez.A 22 éves férfinek egy 14 éves lány nem tud még mindent megadni és itt nem csak a szexre kell gondolni.
Azokhoz szólok akik lepisisezik a 14 éveseket. Nem mindenki egyforma.Nem mindenki szereti SP-t meg Fluort meg a többi celebet.Ráadásul ha más szempontból nézzük akkor a 14 évesek némelyike elég érett a korához képest.
De még így sem támogatom a 22 éves férfi 14 éves lány párosítást. Szerintem ha egy 14 éves lánynak fiú kell akkor az maximum 2 évvel legyen idősebb ,de ne 8 évvel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!