Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 22 éves férfi és egy 14...

Egy 22 éves férfi és egy 14 éves lány közül melyiküket kéne jobban zavarjon a köztük lévő korkülönbség?

Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 17:41
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Az utóbbi válaszoló vagyok....a kérdésre is válaszolnék :D Szerintem a férfit kelljen ,hogy zavarja.
2011. aug. 26. 17:56
 12/16 kiccsaj88 válasza:
71%

Ellenpélda.

Én 14 éves voltam, mikor összejöttem a 23 éves barátommal, és az égvilágon semmi gondot nem okozott köztünk a korkülönbség (bár ennek biztos egyik oka, hogy a srác elég tapasztalatlan volt még a nőkkel meg úgy általában az élettel szemben is, emiatt még nem gondolkozott elég éretten). Négy évig jártunk együtt, ebből egy év jegyesség volt. Azért mentünk szét, mert kifáradt a kapcsolatunk.

2012. máj. 26. 13:34
 13/16 anonim válasza:
77%
Hát nem hinném hogy ilyenkor működhet. maximum később amikor a lány is felnő, de akkor már öregnek fogja tartani és akkor azért nem működik majd. Végül is a pasinak kell lépnie, ő a felnőtt neki kell, hogy több esze legyen. A lány még azt hiszi,hogy szerelmes és oda van a 22 éves pasijáért, és nem gondolkodik éppen elég épp ésszel.
2012. jún. 20. 13:13
 14/16 anonim válasza:
75%
hali nekem majd nem lett egy olyan kapcsolatom hogy én 14 ő 20 de én rá jöttem hogy ez így nem jó
2012. júl. 19. 01:25
 15/16 sippara ***** válasza:
61%

14 éves voltam, amikor összejöttem a 22 éves barátommal. Köztünk sem okozott gondot - egyikünk részéről sem. Ő jóval éretlenebb volt a koránál (elsőszülött, aranykalitkában nevelt "kis trónörökös", akit "steril" környezetben neveltek), én pedig - azt hiszem - jóval érettebb (szintén családi okokból), így valahol 17-18 környékén "találkoztunk". Két és fél évvel később "kifulladt" a kapcsolat, teljesen más irányba, más intenzitással fejlődtünk, nőttünk fel, a szárnypróbálgatásaink teljesen ellentétesek voltak, nem tudtunk tovább beszélgetni, de a megszokás -sajnos - összetartott, így a kapcsolatunk - pár hónappal az eljegyzés után - olyasvalamivé vált, amire nem jó emlékezni, bár kétségkívül fontos tapasztalat volt és segített azzá válni, aki vagyok.

Azóta minden kapcsolatot megszakítottunk, bár néha eszembe jut, néha - régi közös ismerősöktől - hallok ezt-azt róla, már nem mozdít meg bennem semmit. Egy percét sem bánom, de azt hiszem, már az elejétől halálra volt ítélve.

Ettől függetlenül működhet, de pont ebben a korban még egyikőtökről sem tudni, kivé fejlődik az élete során, így zsákbamacska, hogy hosszú távon működhet-e.

Röviden: elvileg a "férfit" (inkább srácot), de ha már összejöttek, egyikőjüket sem fogja zavarni.

Tudom, hogy iszonyú régi (több, mint egy éves) a kérdés, de valahogy jól esett kiírni magamból az egyik választ olvasva :)

2012. szept. 4. 23:31
 16/16 Civisch Júzer válasza:
0%
Egyiküket sem.
2016. aug. 23. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!