Érdekelne, hogy akinek a gyermekei nagyobb korkülönbség van mit gondol, nagy a szakadás a két gyermek között?
Figyelt kérdés
Sajnos első gyermekünk megszületése óta nem jön össze a második gyermek és már lassan 6 éves és nagyon szeretne ő is kistestvért mi is még egy babát. Sokszor gondolkodom azon, hogy mi van akkor ha túl nagy lesz a korkülönbség köztük?2013. jún. 18. 18:42
11/13 anonim válasza:
Én és a testvérem között 6,5 év van és én ennek nagyon örülök! Örülök,hogy van kihez mérnem magam,hogy segít nekem,és mindenben számíthatok rá,mert ő már valamilyen szinten jobban átlátja a dolgaimat,vele olyan témákról is tudok beszélni,amiről édesanyámékkal nem annyira nyíltan.Szerintem nem sok ez az idő,sőt ,hasznára is válik majd a kisebb gyermeknek! Egyáltalán nem sínyli meg a kapcsolatuk , szerintem ennél erősebb lesz a kötelék .Persze lesznek idők,amikor a fiatalabb elhanyagolva érzi majd magát,de ez egyáltalán nem baj,mert néha a saját útját magának kell egyengetnie. Csak ennyi.
Szép estét!
14/l
12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönm, hogy megosztottátok tapasztalataitokat. Örülök, hogy feltettem a kérdést mert nagyon jólestek és megnyugtattak amiket írtatok. Tényleg nem olyan drasztikus a helyzet még, főleg így ahogy ti írtatok róla:-). Orvoshoz járunk, sajnos még mindig eredménytelenül :-(
2013. jún. 19. 14:34
13/13 anonim válasza:
nővéreim tinik voltak amikor születtem,már hozzájuk nőttem és elvagyunk együtt,csak a középső tesóm hisztijei néha kikészitnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!