Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez már végleg így fog maradni...

Ez már végleg így fog maradni egy gyerekeknek tett ígéret miatt?

Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt a párommal. Nagyon jó a kapcsolatunk meg minden. A felesége meghalt. A gyerekeiket ő neveli. 11 és 7 évesek. Szóba se lehet nála hozni házasságot és közös gyereket mert a gyerekeinek megígérte, hogy ő az anyjukon kívül nem fog más nőt feleségül venni és gyereke se lesz mástól. Bíztam az időben, hogy változni fog, de hajthatatlan. Mostmár ez mindig így fog maradni? Ebbe bele kell törődnom?
jan. 4. 22:07
 81/99 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem tudom, hány éves vagy, de már két értékes évet elpocsékoltál az életedből. Ha nem sajnálod, csak folytasd így tovább.
jan. 5. 11:33
 82/99 anonim ***** válasza:
93%

Ha nem éltek együtt, de már 2 éve együtt vagytok, és a gyerekekkel sem sikerült szorosabb kapcsolatot kialakitani, akkor ez veszett fejsze nyele. Mi is mozaikcsaládban élünk, 1 év után összeköltöztünk, és mindketten gyerekünkként tekintünk a másik gyerekére. (nekem is van egy és neki is). A gyerekek is összecsiszolódtak, jól kijönnek, ténylegesen családként funkcionálunk, együtt élünk. De ehhez mindkettőnk elköteleződésére szükség volt. Gyereket pedig már egyikünk sem szeretne.

Ha kell neked ez a pasas, muszáj a gyerekeivel szorosabb kapcsolatot kialakítanod, ami lehetőleg őszinte közeledés legyen. Különben ennyiben marad a dolog. A pasi pedig biztos vagyok benne, hogyha talál egy olyan nőt, akiben pótanyára is lel a gyerekei számára, és ők is elfogadják a nőt, akkor azzal együtt fog élni és egyszer feleségül is fogja venni. A leirtak alapján benned egyelőre nem látja ennek a lehetőségét.

jan. 5. 11:36
 83/99 anonim ***** válasza:
100%

81: Én mondjuk senkitől se akarnék gyereket, nekem nem társ kérdése a dolog. Többen hitték, hogy na majd ők megváltoztatják a gondolataimat erről, de mind csalódott. Én meg nem értem, hogy miért nem lehet elhinni, ha valaki azt mondja, hogy nem akar.

Kérdező pasija: - Nem akarok több gyereket, nem akarok házasságot soha többé.

Kérdező: - Oké.

*eltelik két év*

Kérdező: - Csináljunk gyereket, vegyél el feleségül!

Kérdező pasija: - Nem akarok több gyereket, nem akarok házasságot soha többé.

Kérdező: *surprised Pikachu*

jan. 5. 11:38
 84/99 anonim ***** válasza:
89%
#84 Ez a te saját döntésed. Ha nem akarsz, nem akarsz. A vicces az, hogy nekem volt egy barátnőm, aki a kapcsolat elején kiakadt azon, hogy "ha nem akarnék gyereket a jövőben soha, akkor szakítanál velem?", én meg azt mondtam, hogy igen. Nem fogta fel, hogy nem tinik vagyunk, és ha mások az elképzeléseink, akkor én nem fogom forszírozni. Ő azt hitte, a szerelem mindennél fontosabb és mindent elfogadtat. Francokat. Ha te nem akarsz gyereket, akkor neked nem kell olyan pár, aki nagyon akar. Én meg akartam gyereket, nem is állapodtam meg annál, aki nem akart. Saját életem, majd én eldöntöm, kivel kovácsolom tovább.
jan. 5. 11:49
 85/99 anonim ***** válasza:
94%
Nehéz dolog, szerintem azon is múlik, hány évesek vagytok. Megmondom őszintén így nőként, ha nekem valaha úgy alakulna az életem, hogy másik párkapcsolatom lenne, akkor sem szeretnék ismét gyermeket a meglévő és tervezett egy mellé. Annak, aki a párom lenne, el kellene fogadnia ezt a tényt. Lehet a barátod sem szeretne már többet alapból sem. Gondold végig, mire vágysz, milyen kompromisszumot tudsz kötni, s dönts bölcsen. Ne áldozd fel a vágyaidat és a fiatalságodat (ha még az vagy) a várakozással.
jan. 5. 11:51
 86/99 anonim ***** válasza:
9%

Te egy outsider vagy ebben a bandában.

Gondolom mosol, főzöl rájuk ezért megtűrnek.

A palid meg nem szeret, csak kamuzik.

jan. 5. 12:57
 87/99 anonim ***** válasza:
96%
Eltűnt a kérdező. Nyilván biztatást várt a válaszolóktól, nem kapta meg, hát befejezte.
jan. 5. 13:05
 88/99 anonim ***** válasza:
91%
Nem a gyerekeknek tett ígérete miatt marad ez így örökre, hanem mert a pasi nem akar újranősülni, és újabb gyerekeket. Neki már van családja, akiért egyedülmaradt - és nem elvált - szülőként felelős, neki ez elég. Nem hülyített, a többi, a te képzeleted szüleménye volt.Nem beletörődni kellene, hanem elfogadni, hiszen kezdetektől ismerted az álláspontját, nem kellett volna délibábot kergetned. Nagyon nem is ismerhet téged, még a két évetek ellenére sem - ha fogalma sincs róla, hogy te milyen életet akarsz élni, hogy házasság és gyerek is szerepel a terveid között, mert akkor - ha korrekt - eleve nem is kezdett volna veled semmibe. De látod, két év alatt csak összejárogattok, együtt sem éltek (és ha rajta múlik, nem is fogtok), ennyi a kapcsolatotok. Ne hülyítsd magad tovább!
jan. 5. 13:19
 89/99 anonim ***** válasza:
10%
Ló helyett szamár vagy.
jan. 5. 14:07
 90/99 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon kíváncsi lennék arra is, hogy hány év korkülönbség van a kérdező és "párja" között.

Minél több infót kapunk csepegtetve, annál inkább az jön le, hogy ez egy komolytalan kapcsolat (márpedig egy felnőtt érett nő ezt ésreveszi, és nem csak években méri egy kapcsolat komolyságát).

Ebből azt gyanítom, hogy apuka már tényleg nem új társban gondolkodik, csak egy kis fiatal nőt keresett, aki kielégíti a fizikai szükségleteit, a köztes időben meg nem mászik tőle a falra...

Persze lehetnek közel egy korosztály is, azonos érdeklődéssel, élettapasztalattal is, de azon túl, hogy akkor meglepődnék, azért tanácsolnám a hölgynek, hogy gyorsan döntsön, mert kifut az időből, és lassan nem ő fogja eldönteni, ha esetleg önszántából nem akar gyereket, hanem a teste...

jan. 5. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!