Ez már végleg így fog maradni egy gyerekeknek tett ígéret miatt?
Ha nem éltek együtt, de már 2 éve együtt vagytok, és a gyerekekkel sem sikerült szorosabb kapcsolatot kialakitani, akkor ez veszett fejsze nyele. Mi is mozaikcsaládban élünk, 1 év után összeköltöztünk, és mindketten gyerekünkként tekintünk a másik gyerekére. (nekem is van egy és neki is). A gyerekek is összecsiszolódtak, jól kijönnek, ténylegesen családként funkcionálunk, együtt élünk. De ehhez mindkettőnk elköteleződésére szükség volt. Gyereket pedig már egyikünk sem szeretne.
Ha kell neked ez a pasas, muszáj a gyerekeivel szorosabb kapcsolatot kialakítanod, ami lehetőleg őszinte közeledés legyen. Különben ennyiben marad a dolog. A pasi pedig biztos vagyok benne, hogyha talál egy olyan nőt, akiben pótanyára is lel a gyerekei számára, és ők is elfogadják a nőt, akkor azzal együtt fog élni és egyszer feleségül is fogja venni. A leirtak alapján benned egyelőre nem látja ennek a lehetőségét.
81: Én mondjuk senkitől se akarnék gyereket, nekem nem társ kérdése a dolog. Többen hitték, hogy na majd ők megváltoztatják a gondolataimat erről, de mind csalódott. Én meg nem értem, hogy miért nem lehet elhinni, ha valaki azt mondja, hogy nem akar.
Kérdező pasija: - Nem akarok több gyereket, nem akarok házasságot soha többé.
Kérdező: - Oké.
*eltelik két év*
Kérdező: - Csináljunk gyereket, vegyél el feleségül!
Kérdező pasija: - Nem akarok több gyereket, nem akarok házasságot soha többé.
Kérdező: *surprised Pikachu*
Te egy outsider vagy ebben a bandában.
Gondolom mosol, főzöl rájuk ezért megtűrnek.
A palid meg nem szeret, csak kamuzik.
Nagyon kíváncsi lennék arra is, hogy hány év korkülönbség van a kérdező és "párja" között.
Minél több infót kapunk csepegtetve, annál inkább az jön le, hogy ez egy komolytalan kapcsolat (márpedig egy felnőtt érett nő ezt ésreveszi, és nem csak években méri egy kapcsolat komolyságát).
Ebből azt gyanítom, hogy apuka már tényleg nem új társban gondolkodik, csak egy kis fiatal nőt keresett, aki kielégíti a fizikai szükségleteit, a köztes időben meg nem mászik tőle a falra...
Persze lehetnek közel egy korosztály is, azonos érdeklődéssel, élettapasztalattal is, de azon túl, hogy akkor meglepődnék, azért tanácsolnám a hölgynek, hogy gyorsan döntsön, mert kifut az időből, és lassan nem ő fogja eldönteni, ha esetleg önszántából nem akar gyereket, hanem a teste...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!