Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez már végleg így fog maradni...

Ez már végleg így fog maradni egy gyerekeknek tett ígéret miatt?

Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt a párommal. Nagyon jó a kapcsolatunk meg minden. A felesége meghalt. A gyerekeiket ő neveli. 11 és 7 évesek. Szóba se lehet nála hozni házasságot és közös gyereket mert a gyerekeinek megígérte, hogy ő az anyjukon kívül nem fog más nőt feleségül venni és gyereke se lesz mástól. Bíztam az időben, hogy változni fog, de hajthatatlan. Mostmár ez mindig így fog maradni? Ebbe bele kell törődnom?
2024. jan. 4. 22:07
 21/99 A kérdező kommentje:
A gyerekei hallani sem akarnak erről. Szerintem túlzottan át adja magát nekik.
2024. jan. 4. 22:46
 22/99 anonim ***** válasza:
97%
ők egy család, számukra nem fér be még egy család és egy új szereplő. Ezt neked tudnod kellett, mertnem hiszem, hogy egy ilyen apa neked a kezdet kezdetekor nem mondta. Biztos mondta, csak te azt hitted, hogy majd te fogod alakítani a helyzetet. Ezzel az emberrel neked családod nem lesz.
2024. jan. 4. 22:49
 23/99 anonim ***** válasza:
89%
Én értem, hogy a gyerekenek tett egy igéretet, viszont a párodnak is kell élnie. Én úgy látom, hogy a gyerekek sem léptek túl a gyászon, hogyha meg neked is mondta, hogy tettek egy igéretet. Ez a csomó ott fog maradni a kapcsolatban ha valameik fél nem lép. Vagy te lépsz elő, hogy meg szeretnéd ezt beszélni vele és ha erre nem vevő, akkor szerintem ott a vége. A másik lehetőség meg, hogy ő lép vagy ki a kapcsolatból vagy a gyász feldolgozása felé. Egy biztos ezt meg kell előbb utóbb beszélni. Az már rajtad is áll, hogy a végkifejlet számodra előnyös lesz vagy sem.
2024. jan. 4. 22:51
 24/99 anonim ***** válasza:
92%
#21, hoppá, akkor annyira csak nem vagytok olyan jól meg együtt, ha ilyen éles véleményed van arról, hogy mennyire nem jó szerinted a saját gyerekeivel a viszonya. És ezen akkor sem fogsz változtatni, ha esetleg még igazad is lenne. Hagyd a francba ezt a csávót, mert egyértelműen nem neked való (vagy legalábbis te nem vagy neki való). Még mindkettőtök élhet boldog, teljes életet, ha nem ragaszkodtok egymáshoz.
2024. jan. 4. 22:52
 25/99 anonim ***** válasza:
75%
23 as vagyok mielőtt félrértenél azt, hogy éljen a párod arra utaltam, hogy ne a gyerekei mondják meg mit csináljon.
2024. jan. 4. 22:53
 26/99 anonim ***** válasza:
84%
Itt nem a gyerekeken múlik, hiszen egy 7 és egy 11 évessel meg lehet beszélni a dolgokat, azután pedig -még ha nehezen is-, de el fogják fogadni az új felállást. Itt csak a párodon múlik.
2024. jan. 4. 22:55
 27/99 anonim ***** válasza:
89%
#25 Egy felnőtt embernek nem a gyerekei mondják meg, hogy mit csináljon. Ezt max. az infantilis kérdező meséli bele a helyzetbe, mert képtelen elfogadni, hogy az annyira szeretett párja nem ért egyet vele, ezért külső okot (a gyerekeket) hibáztat azért, ami a férfi saját (belső) döntése.
2024. jan. 4. 22:55
 28/99 A kérdező kommentje:
Annyiban továbbra is megvédem, hogy nagyon jó a gyerekievel a viszonya.
2024. jan. 4. 22:56
 29/99 anonim ***** válasza:
83%
#28 Nekem is jó a kutyámmal a viszonyom, de ettől nem foglak felcsinálni. :D
2024. jan. 4. 22:57
 30/99 anonim ***** válasza:
100%
Egy dolog a lényeges: ha ez örökre így marad, akkor is vele akarsz-e maradni?
2024. jan. 4. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!