Ez már végleg így fog maradni egy gyerekeknek tett ígéret miatt?
Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt a párommal. Nagyon jó a kapcsolatunk meg minden. A felesége meghalt. A gyerekeiket ő neveli. 11 és 7 évesek. Szóba se lehet nála hozni házasságot és közös gyereket mert a gyerekeinek megígérte, hogy ő az anyjukon kívül nem fog más nőt feleségül venni és gyereke se lesz mástól. Bíztam az időben, hogy változni fog, de hajthatatlan. Mostmár ez mindig így fog maradni? Ebbe bele kell törődnom?jan. 4. 22:07
91/99 A kérdező kommentje:
Én 32 éves vagyok, ő 36.
jan. 5. 14:57
92/99 anonim válasza:
#92 Na, hát ha valaki a harmincat taposva ilyen hülye, nem is csodálkozom, hogy miért olyan a huszonéves generáció, amilyen.
93/99 anonim válasza:
Ebben az esetben, ha tényleg gyermekre vágysz, bármennyire is szerelmes vagy, 32 évesen ne ragadj benne ebben a kapcsolatban, ahol egyértelmű, hogy a párod nem akar több gyermeket.
85-ös voltam.
94/99 anonim válasza:
67.
Ja, hogy a lényeget hallgattad el.
(Hú, de nyomi dolog így csepegtetni az álinfót.)
Akkor te csak üríteni kellesz.
Lehet már más van a porondon, te meg házasságról, meg közös gyerekről fantáziálsz. :D
Szerintem ez kamu. Ennyire ostoba nem lehetsz.
95/99 anonim válasza:
86. vagyok.
Rátapintottam a lényegre mégis lepontoztatok.
Pont olyan amatőrök vagytok, a dolgokat józanul megítélni, mint a kérdező.
96/99 anonim válasza:
Sejtettem, hogy a kérdező 30 körül lehet, ha ennyire rá van feszülve a gyerektémára. A kérdésnél írta, hogy szóba sem lehet hozni a házasságot vagy gyereket, mert a pasi mereven elzárkózik. Márpedig ez nem fog változni, nincs értelme reménykedni. Két év alatt az együttélés szándéka sem merült fel, nyilván a "párja" nem akar egy új nőt a gyerekei (meg a saját) életébe. Ez a hajó elment.
97/99 anonim válasza:
#96 Nem értelek, az életed múlik ezen a hülye pontozáson? Engedd már el. :D
98/99 anonim válasza:
97.
Nem a pontszámom itt a lényeg agyalap.
Hanem a sok tudálékos, de buta liba, aki nem képes átlátni a helyzetet.
Erre céloztam.
Meg is sértődtek. :D
99/99 anonim válasza:
Mifele gyereket meg hazassagot akarsz ha ket ev alatt osszekoltozni sem sikerult? 32 evesen ha most dobbantasz, van meg eselyed felesegge es anyava valni, de ha tovabb kinlodsz, el fog uszni ez a hajo. A hapinak igy kenyelmes, neha elovesz amikor kellesz neki, de annyira nem vagy fontos, hogy hosszutavra kelljel neki. Ez a csuf igazsag. Fel tudta nyitni a szemed ez a kozel 100 valasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!