Ez már végleg így fog maradni egy gyerekeknek tett
ígéret miatt?
Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt a párommal. Nagyon jó a kapcsolatunk meg minden. A felesége meghalt. A gyerekeiket ő neveli. 11 és 7 évesek. Szóba se lehet nála hozni házasságot és közös gyereket mert a gyerekeinek megígérte, hogy ő az anyjukon kívül nem fog más nőt feleségül venni és gyereke se lesz mástól. Bíztam az időben, hogy változni fog, de hajthatatlan. Mostmár ez mindig így fog maradni? Ebbe bele kell törődnom?
TÉGED nem akar elvenni és TŐLED nem akar gyereket, ez a büdös nagy valóság, hiába igyekszel tagadni.
jan. 5. 10:26
72/99 anonim válasza:
de nem akarnak anya pótlékot. - MÉG SZÉP, hogy nem, bsszus!
Te nem vagy és sohasem leszel az anyjuk, és ne is akarj az lenni, mert abból lesz csak a balhé.
Te az apjuk nője vagy. Az anyjuk a temetőben fekszik.
jan. 5. 10:27
73/99 anonim válasza:
#71 Nem fogja felfogni. Már többen többször mondtuk. Aztán ahogy csepegteti az infókat, kiderül, hogy gyakorlatilag nem is ismeri a csávót és nem is nevezhető komolynak a "kapcsolat".
jan. 5. 10:32
74/99 anonim válasza:
"Párja" lehet, felesége nem? Na persze. Azt még megértem, hogy újabb gyereket nem akar a másik kettő nyakába varrni. Ha ennyire odavagy a gyerekért, olyat keress, akinek nincs.
jan. 5. 10:33
75/99 anonim válasza:
Ha ennyi idő alatt - felnőttként - nem költöztetek össze, akkor te nem a párja vagy, hanem a dugócimborája.
jan. 5. 10:34
76/99 anonim válasza:
Egyébként azzal tisztában vagy, hogy ő végzett a családalapítással?
Nekem nincs gyerekem, de maximum kettőt lennék hajlandó szülni, többet nem (és lehet az első után ezt is meggondolom).
Hogyha már volna két gyerekem, akkor nem akarnék egy harmadikat - akkor sme, hogyha a második pasim közöset akarna.
A pasidnak - akivel összejártok szexelni, de két év alatt sem költöztetek még össze - már van két gyereke, miért akarna egy harmadik-negyediket?
jan. 5. 11:09
77/99 anonim válasza:
72-es vagyok, lepontozhattok nullára, szrok bele, de ha apa új barátnője anyámként akart volna viselkedni, nagyon nem lettem volna jóban vele.
Egy idősebb barátnőként - igen, persze, de fogadja el, hogy ő sohasem lesz az anyám. Volt anyám, aki már nem él, és nem kell úgy tennie, hogy ő az.
Mert nem az.
Szerencsére esze ágában nem volt anyaszerepbe tolni magát. Megértette, hogy ő kedves, szeretem, de nem több egy nálam 20 évvel idősebb barátnőnél.
jan. 5. 11:12
78/99 anonim válasza:
#77 Vannak, akik ezt jól menedzselik. Nagynéném szült kettőt, aztán fiatalon vált. Megismert egy idősebb férfit, akinek volt már egy idősebb fia korábbról. Nem házasok a mai napig, de nagyon harmonikusan élnek, boldogok. Sosem próbálta magát apának, pótapának eladni, de az unokatestvéreim kijelentették, hogy ő inkább apjuk, mint a vér szerinti. Nem erőszakolt rájuk ilyen megnevezéseket, de felnevelte őket és a mai napig megteszi értük, amit tud.
jan. 5. 11:14
79/99 anonim válasza:
Nem árult zsákbamacskát. Ha te erről tudtál, akkor most mit izélsz?
jan. 5. 11:17
80/99 anonim válasza:
#80 Valószínűleg huszonéves csitri egy 16 éves értelmi szintjén. Én sem árultam annó zsákbamacskát, azzal kezdtem előző előtti exemmel az ismerkedést, hogy figyu, nem árulok zsákbamacskát (szó szerint így fogalmaztam), fél év múlva el fogok költözni két évre külföldre. Hát, mégis belement a kapcsolatba, aztán terrorizált, amikor tényleg kiköltöztem, mert azt hitte, mire eljön az ideje, aláírt szerződés ide vagy oda, a kedvéért meggondolom magam. Nagyon el vannak egyesek tévedve. Ez a csávó meg simán lehet, hogy a megfelelő nővel se perc alatt újraházasodna és tán még gyereket is csinálna neki, kérdező nem képes felfogni, hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Mert amikor azt mondjuk, hogy nem akarunk gyereket, az annyit jelent, hogy nem akarunk gyereket TŐLED. Ezt férfiak és nők is csinálják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!