Ez már végleg így fog maradni egy gyerekeknek tett ígéret miatt?
Kérdező, azt vésd az eszedbe, hogy elhunyt feleség és gyerekek, valamint nekik tett ígéret nélkül is simán lehet egy férfi olyan, hogy soha nem akar gyereket és házasságot sem.
Ha szereted azt a férfit, attól ugyanilyen nehéz lenne az elválás. De ettől még egyértelmű, hogy ti nem egymást keresitek. Ahogyan ezzel a férfival sem. Ami nem világos nekem: mi a fenének öltél bele 2 évet egy olyan kapcsolatba, aminek nincs jövője. Gondolom elég hamar elmondta, hogy a gyerekeinek tett egy ilyen ígéretet.
Ettől függetlenül én hasonló helyzetben sosem tennék ilyen ígéretet a gyerekeimnek.
9.
Tök jó, hogy jó apának tartod, csak azon nem fog változtatni, hogy továbbra sincs gyereked és ő nem a gyereked apja. Elbeszélhetünk egymás mellett de szerintem már mindent leírt a 8-as válaszoló és én is a 4-es válaszomban.
13-ra:
Erről az a rövid és tömör véleményem, hogy nem dolgozta fel a felesége halálát. És nem is törekszik rá.
És az ilyen ember, kapásból mondom, nem jó apa. Egy jó apa azt mutatja a gyerekeinek, hogy az élet nem áll meg, az élők tovább élik az életüket. Örömöt keresnek az életben. Ő meg mintegy oltárt épít a lelkében, ahol a felesége előtt szenvedve áldozhat a szükségtelenül vállalt cölibátussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!