Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez már végleg így fog maradni...

Ez már végleg így fog maradni egy gyerekeknek tett ígéret miatt?

Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt a párommal. Nagyon jó a kapcsolatunk meg minden. A felesége meghalt. A gyerekeiket ő neveli. 11 és 7 évesek. Szóba se lehet nála hozni házasságot és közös gyereket mert a gyerekeinek megígérte, hogy ő az anyjukon kívül nem fog más nőt feleségül venni és gyereke se lesz mástól. Bíztam az időben, hogy változni fog, de hajthatatlan. Mostmár ez mindig így fog maradni? Ebbe bele kell törődnom?
jan. 4. 22:07
 11/99 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, azt vésd az eszedbe, hogy elhunyt feleség és gyerekek, valamint nekik tett ígéret nélkül is simán lehet egy férfi olyan, hogy soha nem akar gyereket és házasságot sem.

Ha szereted azt a férfit, attól ugyanilyen nehéz lenne az elválás. De ettől még egyértelmű, hogy ti nem egymást keresitek. Ahogyan ezzel a férfival sem. Ami nem világos nekem: mi a fenének öltél bele 2 évet egy olyan kapcsolatba, aminek nincs jövője. Gondolom elég hamar elmondta, hogy a gyerekeinek tett egy ilyen ígéretet.

Ettől függetlenül én hasonló helyzetben sosem tennék ilyen ígéretet a gyerekeimnek.

jan. 4. 22:24
 12/99 A kérdező kommentje:
Azért ez nem ennyire fekete fehér. Ha valakihez érzelmileg kotodsz és látod, hogy milyen jó apa.
jan. 4. 22:24
 13/99 A kérdező kommentje:
Az volt a válasza annó erre. Hogy a feleségét és a gyerekeit tiszteli ennyire. A gyerekei nem akarnak másik feleségét az apjuk mellé, testvért meg méginkább nem.
jan. 4. 22:26
 14/99 anonim ***** válasza:
100%

9.

Tök jó, hogy jó apának tartod, csak azon nem fog változtatni, hogy továbbra sincs gyereked és ő nem a gyereked apja. Elbeszélhetünk egymás mellett de szerintem már mindent leírt a 8-as válaszoló és én is a 4-es válaszomban.

jan. 4. 22:27
 15/99 anonim ***** válasza:
78%

13-ra:

Erről az a rövid és tömör véleményem, hogy nem dolgozta fel a felesége halálát. És nem is törekszik rá.

És az ilyen ember, kapásból mondom, nem jó apa. Egy jó apa azt mutatja a gyerekeinek, hogy az élet nem áll meg, az élők tovább élik az életüket. Örömöt keresnek az életben. Ő meg mintegy oltárt épít a lelkében, ahol a felesége előtt szenvedve áldozhat a szükségtelenül vállalt cölibátussal.

jan. 4. 22:31
 16/99 anonim ***** válasza:
93%
#13 Ez mese-mese-mátka. Tudod, nekem hány csaj mondta már azt, hogy ő karriert akar, nem gyereket? Aztán szakítás után fél évvel már házas volt, még fél évvel később terhes. Az, hogy nem akar gyereket igazából azt jelenti, hogy nem akar gyereket tőled, csak nincs vér a pucájában, hogy ezt egyenesen megmondja. Szomorú, sajnálom, de ez van.
jan. 4. 22:31
 17/99 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy csak mese. Nem csak tőlem nem akar. A nagyobbik gyereke is volt, hogy mondta ezt már nekem, hogy apa megígérte ezt nekünk.
jan. 4. 22:39
 18/99 anonim ***** válasza:
99%
Hogyha ezek után sem jött át neked, hogy nem ő az ideális párod és csak az éveid fognak elmenni mellette akkor nem tudunk mit tenni. Én feladom mert látom nem akarod érteni mit írnak itt az emberek. Sok sikert!
jan. 4. 22:39
 19/99 anonim ***** válasza:
97%
Függetlenül attól, hogy nem értek egyet a párod ezen nézetével, ezt el kell fogadnod. Hacsak nem engedi el a fogadalmát, és nem tudjátok elfogadtatni a gyerekekkel.
jan. 4. 22:44
 20/99 anonim ***** válasza:
96%
#17 Akkor tudod mit? Dobd ki a francba. Fogadjunk, hogy ha 3 év múlva még mindig nincs mástól gyereked, és felkeresed, neki lesz új. Ha nem, meghívlak egy fagyira.
jan. 4. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!