Ez már végleg így fog maradni egy gyerekeknek tett ígéret miatt?
Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt a párommal. Nagyon jó a kapcsolatunk meg minden. A felesége meghalt. A gyerekeiket ő neveli. 11 és 7 évesek. Szóba se lehet nála hozni házasságot és közös gyereket mert a gyerekeinek megígérte, hogy ő az anyjukon kívül nem fog más nőt feleségül venni és gyereke se lesz mástól. Bíztam az időben, hogy változni fog, de hajthatatlan. Mostmár ez mindig így fog maradni? Ebbe bele kell törődnom?jan. 4. 22:07
31/99 A kérdező kommentje:
Nyilván valahol az ő döntése is ez az egész.
jan. 4. 22:58
32/99 anonim válasza:
Meg ne haragudjál már, még a 11 éves sem kamaszodik, egy 7 évessel meg kinek rossz a viszonya? Főleg nem nehéz egy 7 évessel jó viszonyban lenned, ha te vagy az egyetlen felnőtt az életében a tanító nénin kívül. 7 évesen még tündér a gyerek, de már elég értelmes ahhoz, hogy ne legyen unalmas játszani vele. Oké, ez sarkított, de tény.
33/99 anonim válasza:
Figyelj, én úgy látom te már úgy írtad ki a kérdést, hogy már magadban eldöntötted, hogy mit fogsz csinálni. Elmondhatjuk a véleményünk, de a tiéden nem tudunk változtatni.
34/99 anonim válasza:
A kapcsolatnak így nem sok értelme ha teljesen más elképzeléseitek vannak ezekről a dolgokról.
35/99 anonim válasza:
Amúgy most így 35. válaszként bedobom azt az otrombaságot, hogy én kapcsolatba sem kerülnék egy kétgyerekes özveggyel, ha ez a kérdés eddig fel sem merült. Elég felelőtlen magaddal szemben is (látod, nem vagy képes elhagyni, pedig látod, hogy nem fogja neked megadni azt, amit szeretnél), meg vele szemben is, meg a két gyerekkel szemben is, hogy ebbe annyira belebonyolódtatok, hogy ez ekkora dilemma, amikor már 18-20 éves kölykök is tudják, hogy nem megyünk bele komoly kapcsolatba olyannal, akinek nagyon mások a céljai az életben.
36/99 A kérdező kommentje:
Valahol későn láttam bele jobban a dolgokba. Addigra már bele szerettem teljesen.
jan. 4. 23:09
37/99 anonim válasza:
Jaj istenem, mindjárt kiderül, hogy 15 éves vagy. :D
38/99 anonim válasza:
Nem úgy volt, hogy már az elején közölte veled, hogy mit igért a gyerekeinek?
39/99 A kérdező kommentje:
De azt az elején közölte.
Csak úgy a többi, nem gondoltam hogy ezt ennyire komolyan gondolja.
jan. 4. 23:15
40/99 anonim válasza:
#39 Az aztán egészséges kapcsolat, ha te az elején úgy voltál vele, hogy "haha, hallom, amit mondasz, de biztos nem komoly". Ezt meséld el a párodnak is, ha van egy minimális tartása és büszkesége, ennek hallatán tuti kiteszi a szűröd. Ha nem, akkor meg tudod, hogy nincs tartása és büszkesége, tehát neked kell kidobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!