Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez már végleg így fog maradni...

Ez már végleg így fog maradni egy gyerekeknek tett ígéret miatt?

Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt a párommal. Nagyon jó a kapcsolatunk meg minden. A felesége meghalt. A gyerekeiket ő neveli. 11 és 7 évesek. Szóba se lehet nála hozni házasságot és közös gyereket mert a gyerekeinek megígérte, hogy ő az anyjukon kívül nem fog más nőt feleségül venni és gyereke se lesz mástól. Bíztam az időben, hogy változni fog, de hajthatatlan. Mostmár ez mindig így fog maradni? Ebbe bele kell törődnom?
jan. 4. 22:07
 61/99 anonim ***** válasza:
12%
LoL
jan. 5. 08:18
 62/99 anonim ***** válasza:
96%

Úgy látom, még mindig álomvilágban vagy. Azt hiszed, egyszer meggondolja magát.

Egyet válaszolj meg, legalább önmagadnak: ha a pároddal maradsz, és soha nem vesz el feleségül és nem lehetsz anya sem, elégedett leszel az életeddel? El tudod ezt fogadni, mert szereted?

Abban ne bízz, hogy meggondolja magát.

jan. 5. 09:05
 63/99 anonim ***** válasza:
100%
Végleg így fog maradni, de nem a gyerekek miatt. Megszoksz vagy megszöksz.
jan. 5. 09:32
 64/99 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem felel meg, ott kell hagyni.

Őszintén: bár apám lett volna ilyen, nem pedig miután elveszi a mostohámat és meglesz a gyerek onnatól kezdve én csak kolonc voltam, és mióta elköltöztem az sem érdekli, mi van velem.

jan. 5. 09:32
 65/99 anonim ***** válasza:
89%
Hány éves vagy, és egy 0-100 skálán kifejezve mennyire fontos vágyad az életben, hogy saját gyereked vagy gyerekeid legyenek?
jan. 5. 09:41
 66/99 anonim ***** válasza:
89%
Pedig így lényegében az anyjuk helyett anyjuk lehetnél, anélkül hogy szülnöd kelljen. Szerintem szerencsés helyzet, nem muszáj mindenkinek saját gyerek, örülhetnél hogy találtál valakit, akinek elvei vannak, amihez ragaszkodik.
jan. 5. 10:11
 67/99 A kérdező kommentje:

Nem vagyok bejárónő, nem lakunk együtt. Sokszor velük, náluk vagyok, de nekem nem kell semmit csinálnom.

A gyerekek aranyosak, de nem akarnak anya pótlékot.

jan. 5. 10:13
 68/99 anonim ***** válasza:
74%
Az is a gyerekeknek tett ígéret része, hogy nem lakhat másik nővel? Akkor végül is mi vagy te, ágybetét?
jan. 5. 10:20
 69/99 anonim ***** válasza:
93%

Aham, 2 éve, amikor 9 és 5 évesek voltak, már apuka le is beszélte velük, hogy nem lesz több felesége, meg gyereke... Az anyjuk halálakor mégkisebbek voltak, ilyet meg nem is a kisgyerekeivel beszél meg az ember. Pláne nem ennyire kicsikkel, akikben fel sem merül még a téma magától, csak ha bekerül a képbe az új és nem fogadják el, de nálatok nem ez van (kamaszoknál előfordul, de azoka gyerekek messze nem kamaszodnak. Még a nagyobbik is most lesz majd csak kiskamasz).

Ez az ő saját döntése volt, hogy nem lesz több feleség meg gyerek. Ezzel az égvilágon semmi baj sincs! Gondolom szerette a feleségét, elég nagy trauma volt neki a halála, mégegyszer nem vállalja be (persze, élettárs is meghalhat, de érzelmileg távolabb tartja magát, mint a feleségétől tartotta. Önvédelmi reakció). Ahogy egy szakajtó gyereket sem akar. Egyedül maradt már egyszer 2 kicsi gyerekkel, kockáztassa meg 3-4el? Még válás után sem akarnak sokan plusz gyerekeket, gyakori, hogy aki egyszer "megégette már magát, az fél a tűztől" 🤷🏼‍♀️. Az elején tisztán kimondta, nem lesz házasság,nem lesz gyerek. Ha vállalod vállalod, ha nem nem. Nem árult zsákbamacskát, nem hitegetett.

jan. 5. 10:24
 70/99 anonim ***** válasza:
89%
Eh. Még össze sem költöztetek, de te már a közös gyereken rugózol? Mondom én, hogy a végén kiderül, hogy igazából 15 éves vagy, elképesztően infantilis vagy.
jan. 5. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!