Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen esetben lemondanád,...

Ilyen esetben lemondanád, hogy a párod gyerekei hozzátok jöjjenek egy hétre?

Figyelt kérdés

A párom exe és a jelenlegi párja 1 hétre elutaznának kicsit romantikázni, úgy volt, hogy velünk lesznek a gyerekek. Ez addig nem is lett volna gond, amíg szépen a hét folyamán le nem betegedtünk mindannyian. Így nem szeretném, ha átjönnének, főleg azt nem, hogy egy hétig maradjanak, mert a végén ők is lebetegednek és őket is lehetne ápolni...

A párom exe valószínűleg kiakadna, alapból nem jó a kapcsolat, de félek, az sem lenne jobb, ha a beteg gyerekhez kellene hazajönniük.

2023. dec. 21. 09:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
82%
#70 pontosan. Innen is látszik hogy egy nő ha szül azt magának szüli mert a férfiak nagy része még mindig nem gondolja hogy ugyanannyit kellene beletennie a gyereknevelésbe.
2023. dec. 22. 07:36
 72/82 anonim ***** válasza:
61%
69-es, azért ne ezt vedd alapul. Sógornődnek biztos van több más betegsége, és eleve rossz az állapota. Mert azért az nem normális, hogy egy náthából 3 hétig nem tud kijönni. Ott valami más is van.
2023. dec. 22. 07:37
 73/82 anonim ***** válasza:
66%
72, Mondjuk a covid mostanában erősen tüdőgyulladásos tüneteket produkál a többségnél, azért az "picit" több, mint egy nátha.
2023. dec. 22. 07:52
 74/82 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat!

Nem az ex ész nélküli szídása és sárdobálás volt a cél, hanem feltettem egy kérdést, hogy más mit csinálna az adott helyzetben. Közben a kérdésem is okafogyottá vált, mert mint kiderült a párom kisebbik lánya és az ex élettársa is lebetegedett és nincs kedve így sehová se menni, tehát maradnak ők is otthon.

Nagyon örülök, hogy más ilyen gyorsan kigyógyul minden betegsegből, de mi nem. Idén a gyerekeknek ez a második skarlátos betegsége, de már volt kéz/láb/száj is, amivel a kisebb kórházba is került és a hányós hasmenős is vagy 5* került elő szeptember óta. A kicsi 6 fős osztályából csak 1 gyerek volt bent a héten, de tegnapra ő is beteg lett. Ez az év nagyon gáz betegségek szempontjából. A párom most lett először covidos és már 4. hete küzd vele. Kórházban is volt, de egy hét után hazaengedték, hogy szépen javul, a tesztje is negatív lett, de 3 nap után megint lázas lett, a teszt meg ismét +.

2023. dec. 22. 09:23
 75/82 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem békén kellene hagyni az exet, meg volt beszélve, hogy elutaznak, készülnek rá, és apuka gondoskodik a gyerekekről. Ha nem tud, akkor keressen rá ő megoldást, és ne az ex nyakába nyomja vissza a felelősséget, meg a problémát! Az apa gyerekei is, nemcsak anyáé, de persze, sokkal egyszerűbb felemelni a telefont, hogy "ne hozd, mert betegek vagyunk", mint nem kib...ni a másikkal. Tudod, a karma visszaüt...ahogy ti álltok most ehhez, legközelebb nem kell csodálkozni, ha anyu fogja a ti nyaralásotokat tönkreb..szni.
2023. dec. 22. 09:25
 76/82 A kérdező kommentje:
#75 Arról vitatkozhatnánk, hogy ki szokott a másikkal kibabrálni! Egyébként mi nem szoktunk nyaralni. Én még életemben nem voltam és nem is vágyom rá, a párom már volt még az exével, de nem szeret kimozdulni otthonról, eléggé maganak való. Programokra én szoktam vinni az ő gyerekeit is, de ők sem mászkálós típusok, sőt jobban örülnek, ha maradhatnak házon belül, tehát még nálunk a kertbe se szívesen mennek ki.
2023. dec. 22. 10:30
 77/82 anonim ***** válasza:
45%

Hogyha anyuka lenne ennyire beteg és a kérdezőék készülnének nyaralni, a kérdező párja pont nagy ívben szarna rá, hogy az anyuka esetleg pihenhessen :D

Ez a nagy helyzet. Apuka nem "nem tudja" ellátni, hanem NEM AKARJA, ez a nagy büdös helyzet.

2023. dec. 22. 10:35
 78/82 A kérdező kommentje:

Simán el szokta őket látni, de most rosszul van. Nem kicsit, hanem nagyon.

Mint már írtam is, a gyerekek nem jönnek, mert egyikük szintén beteg lett és az ex párja is, aki kerek perec megmondta, hogy így nem megy sehová.

2023. dec. 22. 11:06
 79/82 anonim ***** válasza:
20%

Oh és ha nála lennének elhelyezve mit csinálna ilyen nagy betegen?

Vagy ha a párod most hamarabb felgyogyul mint az ex, ami nyilván így lesz akkor átveszi a gyerekeket hogy az anyjuk pihenhessen vagy nem mert az nem az ő hétvégéje?

2023. dec. 22. 11:57
 80/82 anonim ***** válasza:
86%

79, Nem tudom, miért a kérdezőt cseszteted, mikor te fogtál ki magadnak egy ordas bunkót. Honnan tudod, náluk vagy máshol hogy megy?

Pl, Ahogy írtam korábban, én ugyan elváltam, és nálam lett elhelyezve a gyerek, de mikor beteg voltam, az ex-férjem vállalta az ellátását, többször is, hogy rendbe jöjjek. Olyan is volt, hogy éjszaka autóval vitt be minket a sürgősségire, amikor a gyerekkel történt valami (nem extra súlyos dolog ráadásul, fülgyulladás, rándulás, amiről nem tudtuk, törés-e.) Ha a te exed nem rugalmas, nem a gyerek érdekét nézi, miért feltételezed, hogy a kérdező férje is rossz apa, csak azért, mert súlyos, fertőző betegség mellett nem tudja megoldani a helyzetet?

Oké, panaszold el, hogy a TE exférjed mekkora rohadék, aztán sírj egy könnyfolyamot és hajókázz el rajta más vizekre.

2023. dec. 22. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!