Lemondanal egy gyerekedrol, hogy ne kockaztasd hogy a masik 3-at elvegyek toled?
Szamitana az, ha az uj parod is erre biztatna? (Aki ugye csak a neveloanyja a gyereknek)
Lemondanal az elso gyerekedrol, csak azert hogy ne kockaztasd azt, hogy a masik 3-at is elvigyek?
Az otthoni korulmenyek miatt a gyerek sokat sirt az iskolaban (17 eves letere) es kisirta a problemait az egyik tanaranak. Azok a problemak az otthoni dolgokkal kapcsolatosak.
Majd a gyereknek a kollegiumot javasoltak, mert nem akar elkerulni otthonrol. De ezt a szulok elutasitottak azzal az indokkal, hogyha kollegiumba menne, akkor azt indokolni kellene (mert abban a varosban lakik) es igy megmondtak neki, hogy ha leirnak a dolgokat, akkor eselyes lenne a kiemeles.
Az iskolanak bejelentest kell tennie, elobb-utobb kiderul a gyamugyon. A gyerekek vedelembe vannak veve csaladon beluli bantalmazas miatt. (A ket nagyobb az elso kapcsolatbol masodjara)
Lemondanal ezert a gyerekedrol, hogy akkor hatha megmarad a masik 3? A parod tamogatna az otletet, mert a ket kisebbik a sajatja.
Mondjuk én eleve nem hoznám sem magam sem a gyerekeim életét olyan helyzetbe, hogy akár minimális esély is legyen arra, hogy bárki feljelentsen, és elvegyék.
Sőt nem szülnék 4 gyereket ha képtelen lennék normális feltételeket biztosítani nekik.
Egyrészt, nem tudsz róla lemondani, ha nincs más, aki felvenné a nevére.
Másrészt, attól még, hogy lemondasz róla, attól még nem szűnik meg az, amit elárult rólatok és ami miatt elvették tőletek a többi gyereket, szóval ezzel nem segítesz abban, hogy visszakapjátok a másik hármat.
Harmadrészt, szégyelljétek magatokat, hogy egyáltalán ilyen helyzetbe kerültetek. Ha bántalmaztátok őket, akkor nincs is helyük nálatok!
Kizárólag ha terhességről van szó, és abortusszal mondanék le róla. Akkor igen.
egyébként meg biztos nem. Most válogassak melyikről mondanék le..ez agyrém.
Ha már a rossz anyagi vagy érzelmi körülmények ellenére vállalok 3-at, vagy fogalmam sincs mi az a védekezés, akkor ameddig mozogni vagyok képes és bármit tudok tenni a jobb helyzetért, azt megteszem, akkor is ha 16 órát kell dolgoznom vagy egy "kényelmes" életből kell lelépni és nulláról kezdeni mindent.
Te ki vagy a történetben? Az anyuka, esetleg a 17 éves gyerek?
Ha anyuka, akkor talán a gyerekeknek is az a legjobb ha kiemelik őket a családból, mert attól, hogy a 17 éves kollégiumba megy, a másik 3 továbbra is szenvedni fog.
Így inkább mondjon le mind a 4 gyerekről, mert bárhol is lesznek jobb helyen lesznek. Ha meg nem akarod , hogy elvegyék tőled, akkor kezdj el végre normális szülő lenni.
7es vagyok.
akkor a bántalmazó családból kéne kilépni.
Nekem is van 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!