Lemondanál egy állatról a párod kedvéért?
Tegyük fel, hogy nagyon szeretnél valamilyen kisállatot (macskát, kistestű kutyát, rágcsálót vagy bármit)tartani a pároddal közös lakásban. Lemondanál róla, ha a párod
1. nem akarja?
2. allergiás rájuk?
HÁt, muszáj lenne...
De azért nem adnám fel és minden nap felhoznám neki a dolgot!
Inkább a páromról mondanék le, ha csak passzióból nem akarja.
Ha viszont allergiás, akkor természetesen igen.
Ha még nincs meg az állatka.
Allergia esetén minden további nélkül.
Ha csak nem akarja,megpróbálnám meggyőzni, de ha nem sikerül akkor lemondanék róla.
Attól függ, hogy ki volt meg előbb, az állat vagy a párom?
Most van két kutyám, és február óta nincsen párom...ha jönne valaki, akkor csak úgy kezdenék vele bármiféle kapcsolatba, hogy elfogadja a kuyáimat velem együtt (mint pl. egy elvált nőt a gyermekeivel). Ha ez nem működne, akkor természetesen nem kezdenék vele semmiféle kapcsolatot.
De ha előbb van meg a párom, és tegyük fel, nem volt semmilyen állaom, mikor összejöttünk, akkor természetesen kikérném az ő véleményét, és ha nem akarná, vagy allergiás lenne rájuk, akkor lemondanék az állatkáról.
Ha allergiás, akkor egyértelműen igen.
Ha "csak" nem akarja az más szitu. Meg kell vele beszélni.
A férjem sem akart tengerimalacot, én igen. Kellett neki kb másfél év, mikor ő mondta, hogy oké. Akkor vettünk egyet. De hagyni kellett neki időt, hogy ő is akarja. Ma már lehet, hogy jobban imádja, mint én. :)
De erőltetni nem szabad.
Nekem attól függ, milyen állatról kéne lemondani.
Pl egy rágcsáló nem zavar sokat, nem lehet kifogás ellene, egy kutya vagy egy macska persze már. Anyagilag is, időben is, és természetben is.
Leírnád a konkrtét pédát? Milyen állatot nem enged, és miért?
Ha allergiás akkor vagy nem vennék olyan állatot vagy a már meglevőt elajándékoznám olyannak akinél látogathatom.
Ha csak nem akarja,akkor igy járt,a már meglevő állatkáimról nem mondok le,újat viszont közös döntés alapján (persze nem 2 hónapos kapcsolatban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!