Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lemondanál egy állatról a...

Lemondanál egy állatról a párod kedvéért?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy nagyon szeretnél valamilyen kisállatot (macskát, kistestű kutyát, rágcsálót vagy bármit)tartani a pároddal közös lakásban. Lemondanál róla, ha a párod

1. nem akarja?

2. allergiás rájuk?

2011. máj. 24. 10:38
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:

ma 10:48

én allergiás vagyok a cicákra, mégis van három. Megérik nekem azt, hogy napi egy gyógyszert bevegyek, annyi szeretet kapok tőlük, és hagyják, hogy adjak nekik!

Én se értem, hogy hogy lehet az ilyen aranyos állatokat nem szeretni.

Szerencsére még nem volt dolgom olyannal, aki ne szeretné őket, és nem tudom mit tennék. Ha allergiás, de nagyon, tehát befullad, meg ilyesmi, akkor olyan rokonnál hagynám, aki szereti őket, és meglátogathatom néha.

Egyébként viszont nem hiszem, hogy megválnék tőlük.

2011. máj. 24. 10:53
 22/54 anonim ***** válasza:
75%
Nem kételkedek abban hogy szeretne. Én nem dobnám soha, mert 9 évnyi rossz kapcsolat után egymásra találtunk, és tudom nem szép ilyet mondani, de ő örök az állatok meg egyszer elpusztulnak. Igaz a cicám még csak egy éves, őt nagyon de nagyon sajnálnám itthagyni, de rendszeresen látogatnám, a kutyáim meg már 9 évesek szóval nem fiatalok. De panelba én sem vinnék egy állatot sem szóval nem csak miatta kell lemondanom róluk, hanem az összeköltözés ára ez. Nem tudom mi változhat még egy évig, de remélem találok vmi megoldást az állatkáimnak, de az életem párját nem dobnám ilyen miatt. Ő is szeretne állatot, de majd ha sikerül kertes házban laknunk, de ez egyenlőre nem jön össze.
2011. máj. 24. 10:54
 23/54 anonim ***** válasza:
10.45-ös voltam
2011. máj. 24. 10:55
 24/54 anonim ***** válasza:
49%

Simán!

Egy, én is allergiás vagyok (kutya és macskaszőr) és a házban nem bírnék együtt élni még kistestű kutyával se.

Kettő, ha nem lennék allergiás, akkor is inkább a párom javára döntenék, mert egy állat nem állhat közénk!!!

2011. máj. 24. 10:57
 25/54 anonim ***** válasza:
51%
Azért az allergia még eléggé a kapcsolat elején kiderül, egy-két, a lánynál töltött nap után már. És egy 1-2 hónapos kapcsolat miatt kidobni az állatokat?? Jézusom!
2011. máj. 24. 10:57
 26/54 anonim ***** válasza:
Kérdező ti már együtt laktok? Mert ha igen, sajnos van beleszólása, de ha nem és otthon tartanád akkor semmi köze hozzá. Ha már együtt vagy valakivel és úgy szeretnél egy állatot és a párod vagy allergiából vagy utálatból nem akar, tisztelebe kell tartani. Én így gondolom, pedig nagy állatbarát vagyok, mégsem vívnék ki egy vitát vagy egy szakítást azért mert nem engedi hogy macskát tartsak. Egyszer hátha meggondolja magát.
2011. máj. 24. 10:59
 27/54 anonim ***** válasza:
44%

*Ha allergiás elvinném több orvoshoz is, kutakodnék, hogy mit lehet tenni, milyen gyógyszert szedhet,

Aha... gyógyszer... a mellékhatásaival együtt? Mert ez nem olyan egyszerű. Üzenem annak is, aki a saját cicái miatt tömi magát gyógyszerrel. Persze mindenkinek a saját dolga, egészsége és felelőssége, de ÉN nem mérgezném a páromat semmivel, ha van más megoldás. Ugyanis hosszú távra tervezek, még 50-60 évig van rá szükségem, méghozzá egészségesen, nem májkárosodással, a szteroidok miatt túlsúllyal meg hasonlókkal.

Jó dolog a gyógyszer és szükséges, ha valakinek olyan allergiája van, amit nem lehet kivédeni, de én ugyan be nem szedném, ha van más megoldás, elvárom mástól is, hogy engem ne akarjon kényszeríteni ilyenre (nem is sikerülne), és én sem várom el mástól.

2011. máj. 24. 11:00
 28/54 anonim ***** válasza:

"10:45"

Úgy más, ha te sem vinnéd...az hittem, te is vinni akarod őket, csak ő nem engedi.

2011. máj. 24. 11:00
 29/54 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező! Én is faszival aki nem szereti a macskákat-- vagy akármilyen állatot,-- szóba sem állnék.

Nekem csakis állatbarát férfi kellene.

Gondolkodj ezen.

Amúgy volt egy pasi aki csak ismerős volt, de utálta a macskákat (kutyamániás volt) és képzeld, mit látok az iwiw-en? Ő és a kedvenc macskája:D:D LOL.

2011. máj. 24. 11:02
 30/54 anonim ***** válasza:
30%
Igen.Mondjuk ha már meglevő állatról lenne szó,az nehezebb lenne.Furcsa hogy allergia esetén egyáltalán ilyen dolog megfordul a fejedben...kicsit gyerekesnek tunsz és önzőnek.
2011. máj. 24. 11:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!