Lemondanál egy állatról a párod kedvéért?
Tegyük fel, hogy nagyon szeretnél valamilyen kisállatot (macskát, kistestű kutyát, rágcsálót vagy bármit)tartani a pároddal közös lakásban. Lemondanál róla, ha a párod
1. nem akarja?
2. allergiás rájuk?
ma 10:48
én allergiás vagyok a cicákra, mégis van három. Megérik nekem azt, hogy napi egy gyógyszert bevegyek, annyi szeretet kapok tőlük, és hagyják, hogy adjak nekik!
Én se értem, hogy hogy lehet az ilyen aranyos állatokat nem szeretni.
Szerencsére még nem volt dolgom olyannal, aki ne szeretné őket, és nem tudom mit tennék. Ha allergiás, de nagyon, tehát befullad, meg ilyesmi, akkor olyan rokonnál hagynám, aki szereti őket, és meglátogathatom néha.
Egyébként viszont nem hiszem, hogy megválnék tőlük.
Simán!
Egy, én is allergiás vagyok (kutya és macskaszőr) és a házban nem bírnék együtt élni még kistestű kutyával se.
Kettő, ha nem lennék allergiás, akkor is inkább a párom javára döntenék, mert egy állat nem állhat közénk!!!
*Ha allergiás elvinném több orvoshoz is, kutakodnék, hogy mit lehet tenni, milyen gyógyszert szedhet,
Aha... gyógyszer... a mellékhatásaival együtt? Mert ez nem olyan egyszerű. Üzenem annak is, aki a saját cicái miatt tömi magát gyógyszerrel. Persze mindenkinek a saját dolga, egészsége és felelőssége, de ÉN nem mérgezném a páromat semmivel, ha van más megoldás. Ugyanis hosszú távra tervezek, még 50-60 évig van rá szükségem, méghozzá egészségesen, nem májkárosodással, a szteroidok miatt túlsúllyal meg hasonlókkal.
Jó dolog a gyógyszer és szükséges, ha valakinek olyan allergiája van, amit nem lehet kivédeni, de én ugyan be nem szedném, ha van más megoldás, elvárom mástól is, hogy engem ne akarjon kényszeríteni ilyenre (nem is sikerülne), és én sem várom el mástól.
"10:45"
Úgy más, ha te sem vinnéd...az hittem, te is vinni akarod őket, csak ő nem engedi.
Kérdező! Én is faszival aki nem szereti a macskákat-- vagy akármilyen állatot,-- szóba sem állnék.
Nekem csakis állatbarát férfi kellene.
Gondolkodj ezen.
Amúgy volt egy pasi aki csak ismerős volt, de utálta a macskákat (kutyamániás volt) és képzeld, mit látok az iwiw-en? Ő és a kedvenc macskája:D:D LOL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!