Lemondanál egy állatról a párod kedvéért?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy nagyon szeretnél valamilyen kisállatot (macskát, kistestű kutyát, rágcsálót vagy bármit)tartani a pároddal közös lakásban. Lemondanál róla, ha a párod
1. nem akarja?
2. allergiás rájuk?
2011. máj. 24. 10:38
51/54 anonim válasza:
Nem mondanék le. Olyan emberrel eleve nem járnék, aki nem szereti az állatokat, én képtelen vagyok kutyák, macskák nélkül elképzelni az életem.
52/54 anonim válasza:
tegnap 11:00
nem tömöm magam gyógyszerrel...
53/54 anonim válasza:
Nem, tudod van az a kisherceg idézet, hogy
"Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél."
54/54 anonim válasza:
A kutya háziasítva van nem szelidítve. De értem amire gondolsz. És nem mondanék le a kutyáról egy pasi kedvéért. Viszont nem vennék/hoznék haza kutyát ha tudnám hogy a meglévő párom allergiás rá vagy utálja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!