Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lemondanál egy állatról a...

Lemondanál egy állatról a párod kedvéért?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy nagyon szeretnél valamilyen kisállatot (macskát, kistestű kutyát, rágcsálót vagy bármit)tartani a pároddal közös lakásban. Lemondanál róla, ha a párod

1. nem akarja?

2. allergiás rájuk?

2011. máj. 24. 10:38
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
Nem lakunk együtt, de majd szeretnénk.
2011. máj. 24. 11:02
 32/54 A kérdező kommentje:

11:02

Az allergia elméleti kérdés volt, a párom esetében szó sincs erről. De ne engedd meg magadnak, hogy "gyerekesnek" meg "önzőnek" nevezel, nem vagyok 15 éves kislány, akit oltogathatsz.

2011. máj. 24. 11:06
 33/54 anonim ***** válasza:
64%
Bocsika, de te nem lemondasz, hiszen még nem a tied. Csak a vágyról mondasz le, hogy esetleg legyen. És igen én lemondanék, önző dolognak tartanám, ha megvenném
2011. máj. 24. 11:10
 34/54 A kérdező kommentje:

Még nem az enyém? Ilyet nem írtam.

2 macskám van.

2011. máj. 24. 11:12
 35/54 anonim ***** válasza:
89%
Kedves Kérdező! Ne haragudj, de én a már meglévőkről SOHA SEMMILYEN körülmények között nem mondanék le! Mikor magadhoz vetted őket, életreszóló felelősséget vállaltál értük.
2011. máj. 24. 11:17
 36/54 anonim ***** válasza:
100%

ha még nincs meg az állat, akkor egyszerűbb. Ha nem akarja,megpróbálnám meggyőzni, ha allergiás,akkor természetesen lemondanék róla, esetleg olyan állatkát választanék,amire nem allergiás.

én kutyát akartam (bentre),tavaly,párom először nem akarta. De sikerült rábeszélnem :) azóta ő is imádja a kutyusunkat,talán még jobban is mint én :D

2011. máj. 24. 11:21
 37/54 anonim ***** válasza:
76%
11:21 -es vagyok, csak most olvasom,hogy nem terv,hanem már van állatkád. Hát akkor viszont számomra nem kérdés,hogy nem mondanék le róla. Nem egy tárgy,hogy kidobom! ráadásul elvből se, hisz vagy szeret a párom úgy ahogy vagyok,kutyástul, vagy csókolom. És szerintem normális hozzáállású ember nem is kérne rá, hogy lemondj valakiről/valamiről amit szeretsz. Igaz hogy háziállat,nem ember,de akkor is lehet nagyon szeretni - és ha a párod el akar szakítani olyantól,akit szeretsz,ott gáz van.
2011. máj. 24. 11:25
 38/54 anonim ***** válasza:
64%
A tegyük fel kijelentésből lehet arra gondolni, hogy még nincs semmilyen állatod. Amúgy kicsit össze vissza beszélsz már magad is
2011. máj. 24. 11:33
 39/54 anonim ***** válasza:
100%

Van egy kutyám, nagyon imádom, de anyukám is legalább ugyanennyire szereti. Ha közel élnénk egymáshoz anyukámmal lehet elvinném hozzá abban az esetben, ha allergiás lenne rá a párom.

De ha szimplán csak nem akarja akkor a pasit küldeném el!!!

2011. máj. 24. 11:35
 40/54 A kérdező kommentje:

Azért így tettem fel a kérdést, mert mások véleményére voltam kíváncsi, a konkrét helyzettől elvonatkoztatva.

Kérlek ne köss bele lényegtelen dolgokba.

2011. máj. 24. 11:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!