Lemondanal egy gyerekedrol, hogy ne kockaztasd hogy a masik 3-at elvegyek toled?
Szamitana az, ha az uj parod is erre biztatna? (Aki ugye csak a neveloanyja a gyereknek)
Lemondanal az elso gyerekedrol, csak azert hogy ne kockaztasd azt, hogy a masik 3-at is elvigyek?
En a 17 eves gyerek vagyok a tortenetben. De egyebkent nemreg irtam ki egy kerdest ezzel kapcsolatban:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Egyre tobbet hallok olyan megjegyzeseket arra, hogy orulne, ha elmennek, meg hogy 18 evesen ki akar tenni innen. A legtobbet ittasan mondta, de peldaul penteken is megmondta, hogy tenyleg jobb lenne ha elmennek innen. Mar a szobambol is felek kimenni, akar elmenni enni vagy akar elmenni pisilni. Inni is inkabb a szobamban iszok, behozok egy flakon asvanyvizet, hogy ne kelljen kimennem inni.
Aztan ez a kerdes ugy merult fel bennem, hogy apaek nem tudjak, hogy szoltam errol a suliban es hogy a iskola bejelentest tesz. (Meg elmeletileg nem tettek meg, mert szerettek volna apaval beszelni) De megigertem apaeknak hogy megint beszelunk, es a jovo heten fogunk beszelni. Es szeretnem a tudtukra adni, hogy szoltam, de felek. Attol is, hogy apamat ellenem forditja a neveloanyam, vagy miattam lelep a ket kistesommal.
Elnezest a helyesirasi hibakert, nem tokeletes, foleg a vesszokkel lehet problema, de remelem erthetoen irok.
Az anyukàd hol van???
Apàd bànt titeket vagy a nevelőanyàd??
ha az egyiket nem tudják nevelni a többit mért tudnák
amúgy egy 17 évessel már nem foglalkoznak a gyámügyön mire lemegy az eljárás már rég nagykorú vagy
A kérdésedre válaszolva:
NEM!
Nem mondanék le egyetlen gyerekemről sem, de nem is éltem úgy, hogy el akarják venni tőlem.
Igaz, eszembe sem jutott volna olyannal összebatyuzni, aki miatt ez lehetségessé vált volna és azzal újabb gyerekeket gyártani.
Apád egy felelőtlen idióta!
A nevelőanyád meg menjen a francba, ő a probléma gyökere!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!