Ilyen esetben lemondanád, hogy a párod gyerekei hozzátok jöjjenek egy hétre?
A párom exe és a jelenlegi párja 1 hétre elutaznának kicsit romantikázni, úgy volt, hogy velünk lesznek a gyerekek. Ez addig nem is lett volna gond, amíg szépen a hét folyamán le nem betegedtünk mindannyian. Így nem szeretném, ha átjönnének, főleg azt nem, hogy egy hétig maradjanak, mert a végén ők is lebetegednek és őket is lehetne ápolni...
A párom exe valószínűleg kiakadna, alapból nem jó a kapcsolat, de félek, az sem lenne jobb, ha a beteg gyerekhez kellene hazajönniük.
Miért lenne kamu? A családban minden második ember beteg, vannak lázasak is, hányósak is, covidosak is.
Én nem vállalnám, mert oké, hogy nincs már covid hisztéria és már nem menő, de attól még nem vicces, ha valaki elkapja és beteg lesz.
Betegen nem lehet gyerekekre felügyelni.
Nekem gyanúsan kamu az egész sztori...
Először még az új pár szülei nem vállalták a gyerekeket, utána meg már ez a kompenzáció a tavalyi külön karácsonyért, hogy most apukával lesznek. Akkor miért is vállalták volna a nagyszülők?
Meg ez a húszféle dögrovás is érdekes, csoda, hogy két gyereknek véletlenül ugyanaz a baja, az egyiknek lehetne mondjuk kéz-láb-száj betegsége, hogy ne legyen ilyen uncsi...
Azt meg nem láttam sehol (bocs, ha írtad, csak átsiklottam felette), hogy mikor is érkeznének a gyerekek. Addigra lehet ti is összekapnátok magatokat, nem?
Skarlát: "Lényeges, hogy az antibiotikummal kezelt beteg a 2. naptól kezdve már nem fertőz, kezelés nélkül viszont csak a 3. hét után válik fertőzésmentessé."
A tüdőgyulladás meg simán lehet nem fertőző fajta is...
A húgom covidos, férje is, az már túl van rajta, tesóm olyan beteg, hogy lábra sem tud állni. Pedig sportol amúgy, egészségesen étkezik, stabil 40-es fiatalos nő. Ha most úgy látom magam előtt őt, kb. már csak két gyerek kellene neki, akiket kiszolgál még (úgy, hogy félájultan alszik egész nap, és a köhögéstől táncot jár alatta az inkontinencia betét.)
Azért gondolkozzatok már, én elhiszem, hogy utálni kell az elvált pasit, az új asszonyát meg még jobban, de azért van, amit nem lehet egyszerűen rátolni a másik emberre, ha tetszik, ha nem. Elég a kérdezőnek a saját beteg gyerekeit felügyelni.
És akkor ne hanyagoljuk a ronantikát, a gyerek mellett sem.
Hát ez ikyen a gyerek minddnt borithat.
A nagyszülőkkel mi van?
Mennyi idősek ezek a gyerekek, hogy le kell őket passzolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!