Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleitek megőriztek valamit...

A szüleitek megőriztek valamit a gyerekkorotokból?

Figyelt kérdés

Az én csalàdom mondjuk úgy nem valami érzelmes fajta...

Semmit nem őriztek meg gyerekkoromból és egy idő után már fotókat sem készítettek.

Az összes emlékem kidobták mondván ez már úgy sem kell.

Gondolok itt olyasmire mint a versenyeken kapott díjak, könyvek oklevelek stb.

Megértem de azért valamilyen szinten rosszul esik, hogy semmi nincs amit mondjuk megmutathatnék a gyerekemnek (ha lesz) a gyerekkoromból. Fényképeim is csak úgy vannak, hogy ők kidobták én pedig szó szerint kikukáztam és elraktam.

A ti szüleitek megőríztek nektek valamit a gyerekkorotokból?

2023. szept. 10. 14:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Amíg anya élt, igen. Utána apám mindent kidobált, mert minek ez a sok vacak?

Nem érdekel (apám sem).

2023. szept. 12. 09:08
 22/28 anonim ***** válasza:
61%

Igen 🤗A mai napig igazi idő utazás anyuhoz menni látogatóba .

Megvan még az óvodás ágynemű huzatom , a kisdobos öv / síp / kendő , a szuvenírek amiket én vásároltam alsó tagozatban anyuéknak iskolai kirándulás alkalmával , némelyik kabalám is megvan ( pl Pumukli - gumi) , a levágott derékig érő hajam is megvan copfban, amit a kötelező sulis úszás oktatás miatt kellett levágatni .

😊 42/N

2023. szept. 12. 17:40
 23/28 anonim ***** válasza:
egyke lány vagyok,a gyerekkori ruháimat anyám csak 16 éves koromban adta el,jsok játékom volt,tényleg nem tudom hova lettek,de kétszer költöztünk is,fotó rengeteg van rólam,már 8 évesen írtam egy verseskötetet,vastag napló könyv tele versekkel,elveszett,anyám nem foglalkozott vele,pedig sztem jók voltak,az fájt,de általános ellenőrzőim megvannak meg legjobb rajzaim,később én őriztem tovább.de férjemnél semmivel nem törődtek,4 fotója van gyerekkorból az is az iskolában készült,pedig fiatalok vagyunk,rengeteg érmet szerzett,mert focizott,kidobták vagy nem tudom.
2023. szept. 13. 03:42
 24/28 anonim ***** válasza:
19%
Nem értem ki pontozza le azokat , akik értelmesen leírták hogy igen , vannak emlékeik , van nekik félre téve és ők maguk is tesznek el gyermekeiktől . Hát nem ez a helyes ? 😌
2023. szept. 13. 09:16
 25/28 anonim ***** válasza:
Nagyon sok fénykép készült, pedig nem voltunk egy nagyon sokat programozó család, főleg miután szüleim elváltak. Anyunak van egy ilyen cipősdoboz méretű emlékesdoboza, amibe néhány apróságot (anyáknapi kártya, karácsonyi kis dísz, a születéskor a csuklónkra tett azonosító szalag, ilyesmi) eltett. Karácsonyfára még felnőtt korunkban is került néhány olyan dísz, amit gyerekként készítettünk, aztán ezek az évek alatt szétestek, eltörtek, de azt hiszem egy még mindig meg van (egy fél dióhéjban fekvő pici baba, amit én csináltam kb. 12 évesen). Könyveket mindet megőriztük, van, ami nálam van, van, ami öcsémnél, némelyik unokákhoz került, és néhány játékot is (az összes Legót, társasjátékokat, fém építőszettet, babákat, ilyesmit). A kis plüssmacit, amit apám vett még születésem előtt én tettem el emlékbe. Ruhákból szerintem semmi nem maradt, mert a családban sok unokatesó volt, mentek körbe a jobb állapotú ruhák, amikor kinőttük. :)
2023. szept. 13. 13:25
 26/28 anonim ***** válasza:
25-ös vagyok: és egyébként egy csomó mindent én magam tettem el, van amit időközben kiselejteztem, de van sok minden gyerekkoromból és későbbről is, egy közepes méretű dobozban (ballagós emlékek, levelek, rajzok, színház- és koncertjegyek, fesztiválos emlékek stb.).
2023. szept. 13. 13:36
 27/28 anonim ***** válasza:
Vannak kepek de jatekok nincsenek. Nemreg anyamnal a lanyom nezegetett valami konyveket es nagyon ismerosek voltak. Anyam mondta hogy enyemek voltak csak sokaig a padlason hevertek
2023. szept. 13. 14:58
 28/28 anonim válasza:
Igen
2023. nov. 25. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!