Milyen gyerekkorotok volt/van? Jó szüleitek volt?
Nagyon jó gyerekkorom volt, melegszívű, szerető családban nőttem fel. Szüleimnek csak egyet tudok hibaként felróni, hogy túlságosan elkényeztettek, és túlféltettek. Mai napig szeretettel gondolok rájuk, és a családom többi tagjára. Nyugodjanak békében.
N
Apámmal nagyon rossz kapcsolatom volt miután nagyobb lettem, nagymamám 15éves koromra teljesen megfeledkezett rólam, alkoholista lett. Másik nagyszüleimmel jó kapcsolatom volt, anyával és a testvéremmel is jó.
Ha apám nem tette volna tönkre a legtöbb napom szuper lett volna, ha őt nem nézzük bele nagyom jó volt.
A gyerekkorom minden volt csak szép nem.
Szüleim nagyon fiatalon kerültek össze, és nem a fene nagy szerelemből házasodtak, apám anyja kijelentette, ha feltudta csinálni anyámat akkor vegye is el..
Anyám egy borzalmas rossz családból jött, első 6 életévében szanatóriumban élt, az apja egy szadista szarházi volt, aki ki - be mászkált a család életébe a válásig. Anyám idegbeteg, kontrollmániás, pánikbeteg, depressziós stb stb.
A gyerekkorom abból állt, hogy folyton a nővéremmel hasonlítgatott össze, minden áldott nap azt hallgattam miben vagyok kevesebb a nővéremnél, ő mennyire halálos beteg, minden nap elmondta, hogy megakar halni ami a mi hibánk, apámmal minden áldott nap folyamatosan veszekedtek. Sosem volt egy normális karácsonyunk, egy szép szülinap. Semmi. Csak az állandó kiabálás, üvőltőzés, anyám állandó mártírkodása érzelmi zsarolása.
Életemben 1x mentünk nyaralni, kevés családi programunk volt, ha volt abban sem volt köszönet.
Apukám nagyon sokat vitt magával, hozzá szebb emlékeim fűznek, jobban is kijövünk.
Anyámmal mai napig nem találom a közös hangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!