Milyen gyerekkorotok volt/van? Jó szüleitek volt?
Én mindig olyan kedves nosztalgiával gondolok vissza a gyerekkoromra, nagyon szerettem. (:
Kisvárosban nőttem fel bátyámmal családi házban, ilyen kertes övezetben és az utcában, ahova költöztünk mindenki kisgyerekes családdal volt, ezért kint szoktunk játszani vagy 20-an az utcán :D nyáron sötétedésig mindig, meg olyan jókat beszélgettünk.. Bicikliztünk, deszkáztunk a környéken levő üres parkolókban zárás után. Bújócskáztunk a kertekben/udvarokban. Volt egy bevett társaságunk. Aztán ahogy lassan nőtt fel mindenki ugye szétszéledtünk..
Én mindig mondom, hogy ezért tök hálás vagyok, hogy volt egyáltalán gyerekkorom és most ez lehet tipikusnak hangzik, de eskü sajnálom a mostani gyerekek főleg itt városon, mikor mindenkinek csak a tabletet látom a kezébe a buszon.. De hát ez ilyen.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!