Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleitek megőriztek valamit...

A szüleitek megőriztek valamit a gyerekkorotokból?

Figyelt kérdés

Az én csalàdom mondjuk úgy nem valami érzelmes fajta...

Semmit nem őriztek meg gyerekkoromból és egy idő után már fotókat sem készítettek.

Az összes emlékem kidobták mondván ez már úgy sem kell.

Gondolok itt olyasmire mint a versenyeken kapott díjak, könyvek oklevelek stb.

Megértem de azért valamilyen szinten rosszul esik, hogy semmi nincs amit mondjuk megmutathatnék a gyerekemnek (ha lesz) a gyerekkoromból. Fényképeim is csak úgy vannak, hogy ők kidobták én pedig szó szerint kikukáztam és elraktam.

A ti szüleitek megőríztek nektek valamit a gyerekkorotokból?

2023. szept. 10. 14:22
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
86%
Fényképek vannak. Kacatokat nem taroltak se ők, se én. A saját gyerekemről is csak képek vannak.
2023. szept. 10. 14:30
 2/28 anonim ***** válasza:
89%
Fényképeket, 1-2 levelet, amit én írtam. De a kedvenc macimat anyukám kidobta, mondván, hogy már ócska, azóta se bocsátom meg.
2023. szept. 10. 14:31
 3/28 evelin9436 válasza:
89%
Anyám nem. Apám képeket levelet rajzokat amiket neki csináltam a kedvenc plüssömet.. Nos sok mindent de ehhez kell egyfajta érzelmi kötődés a dplgokhoz.
2023. szept. 10. 14:39
 4/28 anonim ***** válasza:
80%
Fényképek, meg az első hajvágásomból egy tincset, de elkallódott valahová, nem tudom, hol van.
2023. szept. 10. 14:52
 5/28 anonim válasza:
84%
édesanyámnál az első pár cipőm, fényképek, levágott hajtincsek, óvodában, iskolában készített kis kézműves dolgok, rajzokat megtartott, édesapámnál rajzok, kézműves dolgok, kb minden amit neki készítettem, adtam neki
2023. szept. 10. 15:26
 6/28 anonim ***** válasza:
87%
Rengeteg kacatot, játékokat, rajzokat stb. 37 vagyok és tavaly dobta ki anyám az iskolai füzeteket. Amikre egyébként megmondtam hogy egyértelműen nincs rá szükség. Az oklevelek, fényképek kidobása nettó tahóság szerintem, legalább kérdezték volna meg hogy kell-e neked.
2023. szept. 10. 15:37
 7/28 A kérdező kommentje:

Mindenem kidobták pedig akkor még velük éltem, mentem haza munkából és a képek is a kukában voltak.

"Mert nem vagyok már gyerek és ezek nem is kellenek már".

Ballagási fotóimat pl ki sem "váltották" (akkor még régi tipusú fényképező gépünk volt) mert ez csak egy ballagás.

Nem valami érzelmes típusok...

2023. szept. 10. 15:57
 8/28 anonim ***** válasza:
72%

Nekem az egyik ballagási csokrom megvan az üveges szekrénybe amin van egy plüss süni. A kedvenc plussallataim is megvannak, a többit az óvodának adtuk.

Az első kiesett fogam is megvan egy Kinder tojás figura tartóban, és az első levágott hajtincsemen túl a kórházban kapott kis rózsaszín karkötő is meg van őrizve egy kis dobozban. Hát mikor megláttam elsírtam magam.

2023. szept. 10. 16:14
 9/28 anonim ***** válasza:
64%
A gyerekkori rajzok, kedvenc gyerekkori overalok, alvókák, fényképek ..:)
2023. szept. 10. 16:15
 10/28 anonim ***** válasza:
59%
Régi rajzok, ruhák, játékok van pár darab.
2023. szept. 10. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!