Hogy dolgoztátok fel a rossz gyerekkorotokat?
1
Egy balhéval sem fogják belátni. Ez hülyeség.
nem ez a lényeg hanemhogy a kérdező végre felülkerekedjen a kapcsolatán a szüleit illetően,és ő legyen nyeregben innentől fogva.
"havonta 1 órára elmegyek hozzájuk és akkoris görcsbe rándul a gyomrom"-ha nem olvastad volna végig..
3
A felülkerekedés és a nyeregben levés az nem a helyzete feldolgozása, hanem ugyanannak a mérgező játszmának a másik oldala.
Kérdező: pszichológussal fel tudod dolgozni.
Nekem is pocsèk gyerekkorom volt. Kívülálló persze nem láthatta, szépen voltam járatva, kaja, ruha, tisztaság mindig rendben volt.Csak éppen soha nem voltam elég jó nekik, a hugom volt az istenkirálynő. Velem nyíltan éreztették, hogy bár ne is tartoznèk oda.
Bennem 48 éves koromig munkált ez, mint egy fekély. Akkor már amúgy 18 éves lányom volt, szerető férjem. Szóval, én a szemébe mondtam az anyámnak, hogy "szemèt, szar anyám voltál".
Ennyi.
Azt nem mondom, hogy jobb lett, eddig is félévente mentünk hozzá (akkor is a jólelkű férjem unszolására), ezután is félévente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!