Hogy dolgoztátok fel a rossz gyerekkorotokat?
Figyelt kérdés
Túlságosan irányítóak,tiltóak voltak a szüleim. Semmi nem volt jó nekik amit csináltam. Tiltották a barátságaimat,minden elképzeléseimet. Ezek ellenére még keveset is törődtek velem. Dühösek,ingerlékenyek voltak velem is és egymással is. Gyermekkoromban többször megfordult a fejemben,az öngyilkosság,elszökés otthonról gondolata. Minél előbb menekülni próbáltam otthonról. Az első kapcsolatommal elköltöztem otthonról és hatalmas erőfeszítések árán(szakma,segítség nélkül,másodállással...)teremtettem meg az új otthonomat. a szüleim panaszkodnak a rokonoknak,hogy nem látogatom őket gyarkan(havonta 1 órára elmegyek hozzájuk és akkoris görcsbe rándul a gyomrom). Mégis mit várnak?2018. okt. 7. 10:53
11/11 anonim válasza:
Ha arra gondolsz h h dolgozod fel h az apád egy neonáci pszichopata állat aki nem elég h fizikaiig és lelkileg több mint 10 éven át terrorizál.
De amúgy kb soha nem enged sehová és mindent beszabályoz. Ha 1 percet is késel verést kapsz, ha rossz jegyet hozol v nem értesz v mit verés.
Nos az ilyet nem lehet elfelejteni. Aki ezt állítja sosem élt át ilyen TERRORT.
Ugyan ez a tetű (én nem nevezném az apámnak ) 22 éves koromban meghalt viszont ha élne.
Nehéz lenne civilizált módon lereagálni a létezését.
És akkor ezt udvariasan fejeztem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!