A szüleitek megőriztek valamit a gyerekkorotokból?
Figyelt kérdés
Az én csalàdom mondjuk úgy nem valami érzelmes fajta...
Semmit nem őriztek meg gyerekkoromból és egy idő után már fotókat sem készítettek.
Az összes emlékem kidobták mondván ez már úgy sem kell.
Gondolok itt olyasmire mint a versenyeken kapott díjak, könyvek oklevelek stb.
Megértem de azért valamilyen szinten rosszul esik, hogy semmi nincs amit mondjuk megmutathatnék a gyerekemnek (ha lesz) a gyerekkoromból. Fényképeim is csak úgy vannak, hogy ők kidobták én pedig szó szerint kikukáztam és elraktam.
A ti szüleitek megőríztek nektek valamit a gyerekkorotokból?
Óvodás fényképeket meg iskolás ballagási képeket videókat
Videokazettán vannak de nincs videónk :D
2023. szept. 10. 16:51
12/28 anonim válasza:
A baba cuccokat odaadták rokonoknak, akiknek gyerekük lett. Azok meg eladták. Egyik se adta vissza.
A szüleim elváltak amikor 6 voltam. Az addigi cuccaim apámnál maradtak, amiket ő kidobott.
10-12 éves koromban albérletet váltottunk. Költözködéskor a testvérem beengedte apánkat a régi albiba, és az ott lévő cuccainkat elvitte.
Semmi gyerekkori cuccom nincs. A paromnak a szülei még a bölcsőjét is eltették. Kicsit sz4r érzés.
Képalbumban van rólam kb 10 fiatalkori kép, és annyi.
2023. szept. 10. 16:58
13/28 A kérdező kommentje:
Néhány kommentelőnek nagyon aranyos szülei lehetnek ha így megőrízték az emlékeket. ❤️
2023. szept. 10. 17:03
14/28 anonim válasza:
A facebook szülők az emlék megőrzést már túlzásba is viszik, mindent szart lefotóznak naponta többször ami a gyerekükkel kapcsolatos és teszik fel fb-ra
2023. szept. 10. 17:06
15/28 anonim válasza:
Arra nem volt szükség mert megőrzöm én ha rajtuk múlna már nem sok mindenem maradt volna.
2023. szept. 10. 17:10
16/28 anonim válasza:
Nem igazán. Anyám a ballagási tarisznyáimat és szalagjaimat is kidobta. Ezen akadtam ki a legjobban! A szalagavatómra elfelejtett filmet venni a fényképezőgépbe, a ballagásra ugyan vett, de a 24 kockából kettőn vagyok én, az ösdzes többin a virágcsokrok, mert hogy milyen szépek voltak! 43 vagyok, a gyerekkoromból nem sok kép van, csak az óvodában készült néhány, nekünk akkor még nem volt fényképezőgépünk.
2023. szept. 10. 17:12
17/28 anonim válasza:
Nekem sok minden megvan. Fényképalbumok, mesekönyvek, plüssök, ágyneműm is van olyan, amit kiskoromban is használtam.
2023. szept. 10. 17:21
18/28 anonim válasza:
Nem. Fénykép is csak az van, ami iskolai. Ovodabol 2 kép van, egy csoport és egy apró kép rólam. A legkorábbin 3 éves vagyok. Régebbi kép nincs is. Állítólag elégett a lakásunkban a tűzben, csak a tesoimrol készült képek nem égtek el.
Ha valamit készítettem karácsonyra, anyák napjára, 2 nap múlva a kukában volt.
2023. szept. 10. 18:25
19/28 Metionin válasza:
A díjak meg oklevelek megvannak, de el vannak rakva egy szekrénybe. Fényképek is vannak de nem sok, az első 3 születésnapomon hívtak fényképészt és azok vannak meg meg pár amit az iskola csináltatott. Jutalomkönyvek is vannak meg plüssök amiket anyám nem enged eladományozni pedig tudja, hogy nem lesz gyerekem, aki megkaphatná majd őket. Ellenben minden ruhámat, hajdani tankönyvemet, füzetet, ilyesmit kidobált vagy elégetett amint elköltöztem.
2023. szept. 10. 20:31
20/28 anonim válasza:
Nekem csomó dolgom megvan. Fényképből rengeteg, babaruháim is megvannak (kb 5-6 db, azokat használtam is mikor 6 évesen kaptam újszülött méretű babát, majd a lányom is, mikor kicsi volt és babázott), megvannak ovis-sulis alkotásaim, a levelek, amit küldtem, mikor több hetes osztálykiránduláson voltunk. Én is eltettem sok mindent, bár selejteztem már, de a legszebb dolgok megvannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!