Szülők! Zavarna, ha a gyereketek párja túlsúlyos lenne?
Nem.
Engem csak az zavarna ha 178cm magassághoz több lenne mint 58kg - ha lányról van szó. Pasinál 70kg-ig ok.
Az is zavarna, ha anorexiás lenne, mint a 31-es.
Elég tág a normál súlyhatár, nem kell modellalkat, DE ha egészségügyi határon túl (bármilyen irányban) lenne, az zavarna. Miért? Mert boldog, hosszú, egészségben eltöltött éveket kívánok a gyerekemnek és a párjának is.
Zavarna abban az esetben, ha:
eleve nagyon tulsulyos lenne es nem erdekelne, ha ez orokolheto betwgseg miatt lenne es elhanyagolna a betegseget (pl kezeketlennpajzsmirigy, cukorbetegseg), vagy egyre tulsulyosabb mert csak a mozgasszegeny eletmod es a zabalas okozna.
Ahhoz azonban, hogy ezekre rajojjek jobban meg kellene ismerjem a gyerekem parjat es csak ha mar tudnam mi van a hatterben akkor szolnek.
Elottem volt aki 8rta higy kicsit duci aztan hogy kirugta magat...kicsit duciert sztem senki nem szol.:-)
Es mielott lepontoztok hozzateszem miert szolnek: mert ha tulsulyos es az is marad vagy meg injabb az lesz: akkor pl lehet 40 evesen meghal vmi ehhez kotodo betegsegben vagy lerokkan es akkor szerencsetlen gyerekem marad ozvegyen az unokakkal vagy apolhatja majd a tulsulyos asszonyat/ferjet.
tehat ha a sajat egeszseget kpckaztatja es ezzel a gyerekemnek okozna szomorusagot bajt akkor szolnek. mert legtobb esetben lehet segiteni a tulszlyon
Mindenki lája, ha valaki kövér. zavarna, nem akarnám, hogy egy vesztessel jöjjön össze.
Szerintem, mindenki a sportosabbat akarja. Aki nem, azok az ilyen fétisesek.
31-es benézett valamit, mert az auscwitzi anorexia reklámoknak ilyen a BMI-jük, amit ő preferál.
Amúgy egy kisebb husisság nem zavaró, de a kóros és egészségtelenül veszélyes elhízottsággal azért lennének aggályaim.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!