Szülők! Zavarna, ha a gyereketek párja túlsúlyos lenne?
A gyerekemnek kell tetszenie, nem nekem. Amúgy is nem kicsit lenne képmutatás a testsúlya miatt megítélnem, tekintettel, hogy én is küzdök a kilókkal.
Meg ennyi erővel abba is beleköthetnénk, miért ilyen vagy olyan haja, hogyan öltözködik, stb.
Igazán nem zavarna, de azért nem is örülnék neki. Persze a túlsúlyos elég tág fogalom, van rajta 5 kg fölösleg egyáltalán nem gond, ha a többlet 20 kg fölött van, akkor azért nem lennék elragadtatva. Nem a súlya vagy a kinézete miatt, hanem mert ez már egészségtelen, rengeteg baja lehet belöle, illetve az esetleges gyerekeknek nagyon rossz példát mutatna.
De szólni nem szólnék, beleszólásom úgy sincs, meg értelme sem lenne.
Középiskolában, 17 évesen összejöttem egy duci fiúval. 183cm és 100kg volt
Igazából elég egységesen oszlott el rajta, de engem nem is érdekelt a súlya.
Szüleim amikor meglátták nem szóltak semmit a plusz kilók miatt. Neki nyilván nem. De nekem se.
Aztán pár év múlva elkezdett sportolni és nagyon kigyúrta magát, jelenleg 28 éves vagyok (ő is) és még mindig együtt.
Also, ha valaha lesz gyerekünk és neki túlsúlyos párja lesz, engem nem fog zavarni.
Az, hogy zavarna, túlzás, de magamban biztosan értetlenkednék, miért egy önmagára ennyire igénytelen ember kell a gyerekemnek.
Persze, kérdés mekkora az a túlsúly, nyilván nem plusz 5 kilón akadnék fent, de ilyen 30+ kiló szerintem már gàz, ez van. Nem szólnék, de magamban meglenne a véleményem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!