Szülők! Zavarna, ha a gyereketek párja túlsúlyos lenne?
Közepes mértékig nem zavarna. De annál nagyobb túlsúly esetén igen, mert nem mindegy, hogy a pasi milyen egészségi állapotban van.
Lássuk be, a nagy túlsúly nem egészséges.
De nem szakítanám szét a kapcsolatukat.
Kérdező, te ugyanaz vagy, mint aki ezt a kérdést írta ki?
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Miért nem volt elég az ottani több, mint 40 válasz?
Köszi a válaszokat!
Nem én írtam ki, nem járok nagyon ebbe a kategóriába, de jó, hogy linkelted, mert hasonlóban vagyok, bár nekem csak célozgatnak néha.
Az én családomat zavarja, hogy van rajtam plusz, és egyszer egy elég kövér sráccal jártam, bár akkor nem mondták, utólag mindenki szidta.
Ha nekem gyerekem lesz, nem fog érdekelni a párja kinézete. Amúgy nem vagyok elhízott, olyan 15 kg lehet rajtam, épp adom le lassan.
22# Lemaradtam valamiről? Ki beszélt itt pasiról.
"gyereketek párja"
Ennyit tudunk.
Addig nem zavarna amíg mozgékony, nem befolyásolja a napi teendőinek elvégzésében és nem is falánk. Minden más esetben nem nézném jó szemmel, de azt hiszem nem szólnék bele a párválasztásába, csak akkor ha valami durván rossz életvitel következne a testalkatával, természetével kapcsolatosan
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!