Szülők! Zavarna, ha a gyereketek párja túlsúlyos lenne?
Figyelt kérdés
Mondanátok valamit erre, akár neki, akár a barátaitoknak vagy más családtagotoknak? Zavarna, vagy egyáltalán nem érdekelne, amíg jól bánik a gyereketekkel?2023. szept. 7. 16:13
11/38 anonim válasza:
Egyeltalán nem zavarna. Magának választ párt nem nekem. Én annak örülök ha boldog. Jó azért nem ilyen 2-300kgra gondoltam, aki nem képes ellátni magát, de valljuk be nem mindenki modell alkat és ez így jó.
12/38 anonim válasza:
Mar tegnap sokan írtak hogy ez nem oké.
13/38 anonim válasza:
Hacsak nem valami rinocérikus zsírdisznó, amúgy nem érdekelne.
14/38 anonim válasza:
Nekem az a lényeg, hogy a gyerekem boldog legyen. Teljesen mindegy, hogy hány kilós ember mellett. Lényegtelen a véleményem abból a szempontból, hogy szerintem mi esztétikus és helyes. Az meg eszembe sem jutna, hogy ezzel zrikáljam a gyerekem vagy a párját.
15/38 anonim válasza:
Ha sok pénze van, akkor lehet 150 kiló is.
16/38 anonim válasza:
15, jól mondja, amúgy meg zavarna, nem szeretem a dagadt embereket.
17/38 anonim válasza:
Normál túlsúly nem zavarna. Legkevésbé sem.
Itt a "normál" alatt azt értem, hogy van tulsúly, mondjuk bármennyi, de azért a mozgásában, napi életvitelében, tevékenységében az ne zavarja őt. És akkor engem sem.
18/38 anonim válasza:
Van a normál, túlsúlyos és elhízott. Ha konkrétan a túlsúlyosra gondolsz, az nem igazán zavarna, de ha már elhízott, az igen. Nem valószínű, hogy beleszólnék, de nem örülnék neki. Azért, mert az ilyesmit legtöbb esetben a helytelen táplálkozás okozza és esetleg az én gyerekem, vagy unokáim is erre szoknának rá.
19/38 anonim válasza:
Nem nekem kell vele lennem. Lányom boldog az a lényeg.
20/38 anonim válasza:
Istenem, akin van túlsúly is ugyan olyan értékes ember mint akin nincs...
Amúgy ha nem tetszik nézzél balra, a gyermekednek tetszik akkor ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!