Szüleimmel hogyan közöljem hogy teherbe estem és elhagyom az egyetemet?
Az egyetemen másodévesig jutottam el viszont abbahagyom a terhességem érdekében.
A szüleimtől félek inkább apámtól mit fog szólni.
Jó tanuló voltam és még vagyok, nagyon kedveltek/kedvelnek, milyen határozott és pályasikeres leszek meg minden, rám a legbükszék mesélik is másoknak. Erre az egészre úgy gondoljanak , az életemet tettem tönkre és "lecseréltem" az unokmámért, így rossz fényben tűnne fel nekik, az unájuk és nem szeretnék őt.
Próbáltam már többször elmagyarázni, ma is, de sosem sikerült. Annyira békét szeretnék és túl akarok ezen esni.
Ha elég felnőtt voltál ahhoz, hogy széttedd a lábadat, felcsináltasd magad, akkor ahhoz is elég felnőtt vagy, hogy bevalld a szüleidnek, hogy épp készülsz elcseszni az életed.
Tudod ki a magzat apja? Ha igen, melletted van? Akarja? Ha most igen, az se jelent egyébként semmit. Bármikor leléphet. Miből fogod eltartani ha megszületett a gyerek? Milyen munkád lesz? Ki fog alkalmazni egy kisbabás anyukát érdemi munkatapasztalat nélkül úgy, hogy otthagytad az egyetemet. Van valami szakmád egyébként? Anyádék nyakára akarsz potyogtatni és tőlük várod, hogy eltartsanak titeket?
Grat a felelőtlenséghez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!