Szüleimmel hogyan közöljem hogy teherbe estem és
elhagyom az egyetemet?
Figyelt kérdés
Az egyetemen másodévesig jutottam el viszont abbahagyom a terhességem érdekében.
A szüleimtől félek inkább apámtól mit fog szólni.
Jó tanuló voltam és még vagyok, nagyon kedveltek/kedvelnek, milyen határozott és pályasikeres leszek meg minden, rám a legbükszék mesélik is másoknak. Erre az egészre úgy gondoljanak , az életemet tettem tönkre és "lecseréltem" az unokmámért, így rossz fényben tűnne fel nekik, az unájuk és nem szeretnék őt.
Próbáltam már többször elmagyarázni, ma is, de sosem sikerült. Annyira békét szeretnék és túl akarok ezen esni.
Szerintem ne hagyd ott az egyetemet. Halassz, passziváltass valahogy, de maradjon meg a lehetősége annak, hogy visszamenj a baba mellől. Szülőként egyébként ezt a hírt jobban fogadnám, mint hogy mindent feladsz.
2023. aug. 22. 12:34
2/44 anonim válasza:
És amíg 100%-ig anya vagy, addig ki tart el?
2023. aug. 22. 12:35
3/44 anonim válasza:
"Apa, Anya nagy bejelenteni valóm van. Babát várok, és emiatt befejezem az egyetemet."
2023. aug. 22. 12:35
4/44 anonim válasza:
Bármennyire is nehéz a dolog, muszáj megemberelned magad, mert ha képtelen vagy tálalni a dolgot, akkor mégis miért lennél elég érett egy gyereket felnevelni? Vállald a döntéseidért a felelősséget, és állj ki eléjük.
2023. aug. 22. 12:36
5/44 A kérdező kommentje:
Baba mellett nem akarok az egyetemmel foglalkozni. Ha valamit csinálok, azt 100%-ban szeretném megtenni, nem úgy, hogy félig anyuka vagyok, félig pedig egyetemista.
2023. aug. 22. 12:37
6/44 anonim válasza:
Aha. Mostantól mindig anya leszel, akkor már sosem akarsz tanulni/dolgozni?
2023. aug. 22. 12:38
7/44 anonim válasza:
Végzettség nélkül hogy tartod el majd a gyeremeked? Felnőtt Vagy, ha szülni akarsz, szülj, de fel is kell nevelni anyagilag is.Neked is, nem csak apuka dolga.Majd mindkettőtöket a gyerek apja tart el? Vagy hogy képzeled?
2023. aug. 22. 12:40
8/44 anonim válasza:
Pedig igazuk van, csak függeszd fel vagy bármi. Egy érettségivel szerinted milyen munkalehetőséged lesz? Főleg részmunkaidőben?
Nem fognak örülni fújnak majd egy darabig de megfognak békélni
Az újdonsült apukával mi a szitu?
2023. aug. 22. 12:42
9/44 anonim válasza:
20 évesen érettségi mellett ne hagyd ott az egyetemet, meglévő gyerek mellett sokkal nehezebb lesz elvégezni.
2023. aug. 22. 12:46
10/44 anonim válasza:
"Ha valamit csinálok, azt 100%-ban szeretném megtenni"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!