Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleimmel hogyan közöljem...

Szüleimmel hogyan közöljem hogy teherbe estem és elhagyom az egyetemet?

Figyelt kérdés

Az egyetemen másodévesig jutottam el viszont abbahagyom a terhességem érdekében.

A szüleimtől félek inkább apámtól mit fog szólni.

Jó tanuló voltam és még vagyok, nagyon kedveltek/kedvelnek, milyen határozott és pályasikeres leszek meg minden, rám a legbükszék mesélik is másoknak. Erre az egészre úgy gondoljanak , az életemet tettem tönkre és "lecseréltem" az unokmámért, így rossz fényben tűnne fel nekik, az unájuk és nem szeretnék őt.

Próbáltam már többször elmagyarázni, ma is, de sosem sikerült. Annyira békét szeretnék és túl akarok ezen esni.

2023. aug. 22. 12:33
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
92%
Lényegtelen, hogy mit tanácsolunk.
2023. aug. 22. 13:25
 22/44 anonim ***** válasza:
78%

1. A kérdésed "negfogalmazása" alapján nem hogy egyetemista nem vagy, de középiskolás sem.

2. Trollra nem vesztegetjük az energiáz.

2023. aug. 22. 13:36
 23/44 anonim ***** válasza:
89%
Mi az, hogy másodévesig jutottál el és pályasikeres? Te egyetemet max fotón láttál.
2023. aug. 22. 13:42
 24/44 anonim ***** válasza:
90%
Az ilyen értelmiségiek miatt tart ez az ország ott, ahol.🤦
2023. aug. 22. 13:46
 25/44 anonim ***** válasza:
82%
Levelezőn esetleg nem lehet?
2023. aug. 22. 13:52
 26/44 anonim ***** válasza:
92%
Mindjárt mondja majd, hogy van egy idősebb, tehetősebb párja, aki eltartja. Sokszor volt már ez a, sztori, még a szófordulatok is ugyanazok.
2023. aug. 22. 14:22
 27/44 anonim ***** válasza:
88%
"Anya apa mostantól nem csak engem kell eltartanotok hanem az unokátokat is."
2023. aug. 22. 14:27
 28/44 anonim ***** válasza:
67%
A legtöbb tanárral simán meg lehet dumálni, hogy nem jársz be a gyerek miatt. Vagy folytatod levelezőn. Egy egyetemet abbahagyni k. nagy hiba, kérdezz idősebbeket.
2023. aug. 22. 15:02
 29/44 anonim ***** válasza:
69%
:) :) :)
2023. aug. 22. 15:14
 30/44 anonim ***** válasza:
91%
Ha 100% akarod úgyis csinálni akkor nem lehet nagy gond. Elmondod, hogy az egyetemet félbehagyod, így és így fogod megvalósítani a gyermekkel kapcsolatos dolgokat 100% önállóan, időben, anyagiakban felkészültetek a pároddal, minden rendben lesz. Mi lehet a gondjuk egy önálló, felnőtt ember döntésével aki vállal minden következményt és nekik csak gyereklátogatóba kell majd menniük boldog nagyszülőként néha??
2023. aug. 22. 15:22
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!