Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleimmel hogyan közöljem...

Szüleimmel hogyan közöljem hogy teherbe estem és elhagyom az egyetemet?

Figyelt kérdés

Az egyetemen másodévesig jutottam el viszont abbahagyom a terhességem érdekében.

A szüleimtől félek inkább apámtól mit fog szólni.

Jó tanuló voltam és még vagyok, nagyon kedveltek/kedvelnek, milyen határozott és pályasikeres leszek meg minden, rám a legbükszék mesélik is másoknak. Erre az egészre úgy gondoljanak , az életemet tettem tönkre és "lecseréltem" az unokmámért, így rossz fényben tűnne fel nekik, az unájuk és nem szeretnék őt.

Próbáltam már többször elmagyarázni, ma is, de sosem sikerült. Annyira békét szeretnék és túl akarok ezen esni.

2023. aug. 22. 12:33
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
98%

Ez mind szép és jó, de

1. van párod?

2 Ha van, ő mit szól ehhez?

3. Ki fog eltartani a gyerekkel? Mert hát egy gyerek nem két fillér. Mivel munkahelyed nincs, kapsz kb 40 ezret, ami semmire nem elég.

4. Attól mert van gyereked, még tanulhatsz és dolgozhatsz mellette, el kéne engedni ezt a 100%-osan csinálok mindent hülyeséget, mert az életben mindig adódik valami, ami felülírja a terveidet!

2023. aug. 22. 15:28
 32/44 anonim ***** válasza:
95%
Anya, apa, abbahagyom az egyetemet, de ne aggódjatok hiszen van pár millió megtakarításom, saját házam és a férjem is jól keres, mindenben támogat. Ne aggódjatok, tőletek nem várok el semmilyen segítséget se most se a későbbiekben.
2023. aug. 22. 15:40
 33/44 anonim ***** válasza:
94%
Olyan nincs hogy most 100%ig anya vagy mostantól anya IS vagy!
2023. aug. 22. 15:40
 34/44 anonim ***** válasza:
92%

Ne hagyd ott az egyetemet. Akkor csak gyest fogsz kapni de így jogosult leszel a diplomás gyedre

[link]

2023. aug. 22. 16:27
 35/44 anonim ***** válasza:
93%
Egyértelmű, hogy nem vagy egyetemista (életkorod szerint sem), csak szólok, feküdj rá a tanulásra, mert ilyen helyesírással az érettségi nem fog sikerülni.
2023. aug. 22. 16:47
 36/44 anonim ***** válasza:
88%

Hogyan közöld? Kb így: anya, apa, elcseszem az életem.

Miért kéne otthagyni a gyerek miatt az egyetemet? Csúsztatásról hallottál már? Esetleg levelező szakról?

2023. aug. 22. 17:46
 37/44 anonim ***** válasza:
88%
Emiatt nem kell feltétlenül abbahagyni az egyetemet. 2 félévet tudsz egyszerre passziválni. És a szüleid is hátha segítenek.
2023. aug. 22. 18:12
 38/44 anonim ***** válasza:
84%

Jó kérdések,hogy tartja el. Nyilván haza költözik a szüleihez és ők eltartják mindkettőjüket.

Főállású anya lesz évekig. Nem ment neki az egyetem, dolgozni meg nem buli, így viszont évtizedekig élősködhet.

2023. aug. 22. 21:01
 39/44 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó, már ha hazaköltözhet. Nálunk ez nem lenne opció.
2023. aug. 23. 07:34
 40/44 anonim ***** válasza:
94%

Aha, szóval büdös a tanulás, inkább gyerkezel - akkor arra válaszolj: mit teszel, ha apuci lelép?

Mert ugye ez sohasem történik meg, hanem a ffi mindig 100% felelősséget vállal a tetteiért, értsd: ha nyűg neki a gyereknevelés akkor is eltart titeket.

Oh, wait...

Nevetséges vagy. Én megmondanám, hogy oké, felőlem úgy cs.szed el az életedet, ahogy akarod, de hozzám ne gyere tarhálni, ha a pasi lelép.

2023. aug. 23. 10:33
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!