Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért dobálja ki anyám a...

Miért dobálja ki anyám a dolgaimat?

Figyelt kérdés
Már kiskoromban is megcsinálta azt, hogy a számomra fontos dolgokat (akkoriban játékokat, képregényeket amiket gyűjtöttem) önkényesen kidobta. Pl mentem haza iskolából és kerestem a dolgaim amiket szeretek amikre vigyáztam, és kidobta mert takarított. Holott nem voltak szana-szét hagyva, a helyükön voltak. Nagyobb koromban megcsinálta azt, hogy beraktam egy pohárba tisztító folyadékba az ékszerem, mondtam hogy mi van abban a pohárban, erre másnapra hopp, kiöntötte a lefolyóba, az ékszeremmel együtt. Volt hogy az új személyimet dobta ki felbontatlan boritékostul, és mehettem kikukázni.Pár napja édességet kaptam az egyik francia barátomtól amit franciából küldött, kértem anyut hogy a dobozát ne dobja ki, mert el szeretném rakni emlékbe. A csokit megette, a dobozt kidobta. Miért dobálja ki anyám a számomra fontos dolgokat?
2023. aug. 8. 13:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 A kérdező kommentje:
Drága 60-as, honnét veszed hogy kissrác vagyok? Nő vagyok. Másrészt amint írtam, születésem óta dobálja ki a nekem fontos, és kellő dolgaim. Egyéb überokosság?
2023. aug. 8. 16:12
 62/77 LuckyLevi ***** válasza:
77%
A kérdés szempontjából lényegtelen mi van a lábad között.
2023. aug. 8. 16:14
 63/77 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a szitu. Én hiába dugtam el a holmimat, hiába rejtettem el a leveleimet a könyvek közé (teljesen véletlenszerű könyvembe, amit csak fejben jegyeztem meg), hiába vettem zárható kis ládát, hiába volt - számomra szépen - elrendezve a polc, neki soha semmi sem volt jó.

A személyes leveleimet elolvasta, a pénzemhez hozzányúlt (Persze, mikor a saját pénzem "visszaloptam" -még a kódja is egyezett- akkor egy utolsó mocsok bűnöző lettem a szemében), a ládikát feltörte. A szobám nem volt zárható, teljesen random időnként csak úgy bejött, és körülnézett, akár otthon voltam, akár nem. Ráadásul tele volt a cuccaival a szobám is.

22 évesen megelégeltem a dolgot, és elköltöztem. Azóta szabad életet élek, vagy úgy is mondhatnám, hogy VAN ÉLETEM :)

2023. aug. 8. 16:45
 64/77 anonim ***** válasza:
92%
Én éltem együtt ocd-s rendmániással, aki kidobálós volt, de ő nem válogatott, hogy kinek a cuccait dobja ki. Ha anyád nem rendmániás, csak a te cuccaidat dobálja ki (esetleg a sajátját is?) akkor az az oka, hogy a végsőkig kontrollálni akár téged, illetve nem tud rád úgy tekinteni,mint aki levált róla. De akárhogy is, tényleg csak két megoldás van, az egyik a zárható ajtó a szobádra (de ezt simán feltörheti vagy feltöretheti, ha övé a lakás), a másik a költözés (ha nagykorú vagy és a középiskolát befejezted.)
2023. aug. 8. 17:21
 65/77 A kérdező kommentje:
Nem kontrollál! Megmondtam illetve megírtam fentebb, hogy azon kívűl hogy kidobálja a dolgaim, nincs más gond! Akadjatok le erről a kontrollálás dologról!
2023. aug. 8. 17:27
 66/77 anonim ***** válasza:
63%

"azon kívűl hogy kidobálja a dolgaim"

Miért nem a saját lakásodban gyűjtöd a szarjaidat?

2023. aug. 8. 17:38
 67/77 A kérdező kommentje:
66-os milyen szaraim? Ja hogy csak ideböffentettél valamit. Egészségedre ha ettől jobban érzed magad
2023. aug. 8. 17:47
 68/77 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, indokolatlanul ideges, olykor tiszteletlen valaszokat adsz itt az embereknek, akik szabadidejükben időt szánnak rá, hogy a kérdéseddel foglalkozzanak.

Ha ez a viselkedés anyáddal szemben is fennáll, akkor lehet, hogy bosszúból dobál ki dolgokat, és ezért csak te vagy erintett a családban.

2023. aug. 8. 17:49
 69/77 anonim ***** válasza:
9%
Képregény, puzzle, szemét? Például?
2023. aug. 8. 17:49
 70/77 LuckyLevi ***** válasza:
92%
Kérdezted már anyukádtól, hogy miért mindig a Te cuccaid mennek a szemétbe?
2023. aug. 8. 17:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!