Miért dobálja ki anyám a dolgaimat?
Ismerős a szitu. Én hiába dugtam el a holmimat, hiába rejtettem el a leveleimet a könyvek közé (teljesen véletlenszerű könyvembe, amit csak fejben jegyeztem meg), hiába vettem zárható kis ládát, hiába volt - számomra szépen - elrendezve a polc, neki soha semmi sem volt jó.
A személyes leveleimet elolvasta, a pénzemhez hozzányúlt (Persze, mikor a saját pénzem "visszaloptam" -még a kódja is egyezett- akkor egy utolsó mocsok bűnöző lettem a szemében), a ládikát feltörte. A szobám nem volt zárható, teljesen random időnként csak úgy bejött, és körülnézett, akár otthon voltam, akár nem. Ráadásul tele volt a cuccaival a szobám is.
22 évesen megelégeltem a dolgot, és elköltöztem. Azóta szabad életet élek, vagy úgy is mondhatnám, hogy VAN ÉLETEM :)
"azon kívűl hogy kidobálja a dolgaim"
Miért nem a saját lakásodban gyűjtöd a szarjaidat?
Kérdező, indokolatlanul ideges, olykor tiszteletlen valaszokat adsz itt az embereknek, akik szabadidejükben időt szánnak rá, hogy a kérdéseddel foglalkozzanak.
Ha ez a viselkedés anyáddal szemben is fennáll, akkor lehet, hogy bosszúból dobál ki dolgokat, és ezért csak te vagy erintett a családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!