Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért dobálja ki anyám a...

Miért dobálja ki anyám a dolgaimat?

Figyelt kérdés
Már kiskoromban is megcsinálta azt, hogy a számomra fontos dolgokat (akkoriban játékokat, képregényeket amiket gyűjtöttem) önkényesen kidobta. Pl mentem haza iskolából és kerestem a dolgaim amiket szeretek amikre vigyáztam, és kidobta mert takarított. Holott nem voltak szana-szét hagyva, a helyükön voltak. Nagyobb koromban megcsinálta azt, hogy beraktam egy pohárba tisztító folyadékba az ékszerem, mondtam hogy mi van abban a pohárban, erre másnapra hopp, kiöntötte a lefolyóba, az ékszeremmel együtt. Volt hogy az új személyimet dobta ki felbontatlan boritékostul, és mehettem kikukázni.Pár napja édességet kaptam az egyik francia barátomtól amit franciából küldött, kértem anyut hogy a dobozát ne dobja ki, mert el szeretném rakni emlékbe. A csokit megette, a dobozt kidobta. Miért dobálja ki anyám a számomra fontos dolgokat?
2023. aug. 8. 13:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 A kérdező kommentje:
Pontosan hogy itt eddig rajtam kívül egyetlen egy válaszoló volt, aki tudja miről beszélek. Az meg hogy tiketten pszichológiáról beszéltek, az meg vicces.
2023. aug. 8. 15:04
 42/77 LuckyLevi ***** válasza:
69%

Én nem trollkodok. Csak mikor írtad, hogy megette a csokit, akkor nekem nem volt tiszta, hogy csak úgy elvette a szobádból és megette, vagy ez a része tök okés volt. De végülis ezt tisztáztuk. Szóval úgy gondolom, hogy eddig a feltételezésembe beleillik minden. Kényszeres pakolászás, rendmánia. Nem ellened irányul.

Csak meg kell beszélni, hogy ezt a szobádon kívül élje ki.

Akik meg hülyeségeket írnak rólad szintén zárd ki.

2023. aug. 8. 15:07
 43/77 LuckyLevi ***** válasza:
82%
És szerintem mindenki érti, hogy milyen érzés lehet, ha valami számunkra fontos dolgot kidob egy szerettünk.
2023. aug. 8. 15:09
 44/77 A kérdező kommentje:
Ha valaki rendmániás, felőlem legyen az, de attól még a másik dolgait tisztelezben kell zartani, mert az a másiknak fontos. Hiába mondom neki, légyszives ezt ne dobd ki, jó nemfogom kidobni mondja, és ösztönösen kidobja. Aztán hogy elfelejtette, majd végül engem okol. Más téren nincs probléma, de ez a kidobja a dolgaimat dolog, ez kb születésem óta jelen van.
2023. aug. 8. 15:11
 45/77 LuckyLevi ***** válasza:
77%
Nyilván tiszteletben kéne, hogy tartsa, csak nem megy, ezért mánia. Én csak megmagyarázom, hogy mi lehet az ok, nem felmentem anyukád. Végül is az volt a kérdés, hogy miért teszi.
2023. aug. 8. 15:13
 46/77 A kérdező kommentje:
Csak az én dolgaimat dobja ki. Apámét nem. A testvéremét sem.
2023. aug. 8. 15:15
 47/77 anonim ***** válasza:
88%
Másét is kidobálja? Apádét, tesódét?
2023. aug. 8. 15:15
 48/77 A kérdező kommentje:
Az előbb válaszoltam. Csak az én dolgaim.
2023. aug. 8. 15:16
 49/77 anonim ***** válasza:
83%

Akkor tényleg nagyon szeret...

Uramisten, mit keresek én itt ebben a Mónika show-ban

Rendmánia. Persze. Dehogy az. Na minden jót

2023. aug. 8. 15:18
 50/77 A kérdező kommentje:
Ki mo dta hogy rendmániás? Nem én állítottam ezt!
2023. aug. 8. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!