Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért dobálja ki anyám a...

Miért dobálja ki anyám a dolgaimat?

Figyelt kérdés
Már kiskoromban is megcsinálta azt, hogy a számomra fontos dolgokat (akkoriban játékokat, képregényeket amiket gyűjtöttem) önkényesen kidobta. Pl mentem haza iskolából és kerestem a dolgaim amiket szeretek amikre vigyáztam, és kidobta mert takarított. Holott nem voltak szana-szét hagyva, a helyükön voltak. Nagyobb koromban megcsinálta azt, hogy beraktam egy pohárba tisztító folyadékba az ékszerem, mondtam hogy mi van abban a pohárban, erre másnapra hopp, kiöntötte a lefolyóba, az ékszeremmel együtt. Volt hogy az új személyimet dobta ki felbontatlan boritékostul, és mehettem kikukázni.Pár napja édességet kaptam az egyik francia barátomtól amit franciából küldött, kértem anyut hogy a dobozát ne dobja ki, mert el szeretném rakni emlékbe. A csokit megette, a dobozt kidobta. Miért dobálja ki anyám a számomra fontos dolgokat?
2023. aug. 8. 13:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 LuckyLevi ***** válasza:
70%

Az ilyen hülyéktől leszel agresszív.

De engem még mindig a csoki érdekel. Nekem az nem illik a képbe. Miért ette meg az ajándék csokidat?

2023. aug. 8. 14:53
 32/77 A kérdező kommentje:
31-es neked mi a bajod? Nekem ugyanis nem az volt a gondom hogy megette a csokit, egeszségére, hanem az, hogy kidobta a dobozt, amit emlékbe szerettem volna elrakni. Tehát neked mi a bajod tulajdonképpen?
2023. aug. 8. 14:54
 33/77 anonim ***** válasza:
59%

Látod Levi :)

Mindenki jó valamire, a kérdező is. Ha másra nem, hát elrettentő példának.

2023. aug. 8. 14:57
 34/77 A kérdező kommentje:
Nektek mi a bajotok? Milyen ekrettentő példának? Édes Istenem...
2023. aug. 8. 14:58
 35/77 LuckyLevi ***** válasza:
82%

Mi a bajom? Majd, ha nekem van bajom, akkor felteszem a kérdést gyakorin. Egyelőre nincs bajom.

Csak kíváncsi vagyok miért ette meg az ajándék csokidat. De lehet nálatok ez normális és ennyi a válasz, hogy ti megeszitek egymás csokiját.

2023. aug. 8. 14:59
 36/77 A kérdező kommentje:
35-ös milyen egymás csokiját? Megosztom azt amim van. De látomnagyon önző egyén lehetsz, és butus vagy trollnak.
2023. aug. 8. 15:00
 37/77 anonim ***** válasza:
87%
Mi nem tudhatjuk anyád mit miért tesz. Ez egy évtizedeken átívelő probléma, szóval esetleg egy pszichológussal tudna anyukád a dolog mélyére ásni, hogy mi miatt van ez a késztetés benne. De ezt nyilván nem fogja megtenni, szóval továbbra is csak az marad, hogy neked kell jobban vigyáznod. Sajnálom, ha ez ilyen borzasztó dühöt vált ki belőled, de minél hamarabb elfogadod a valóságot, annál hamarabb kezdhetsz változásokat eszközölni.
2023. aug. 8. 15:00
 38/77 A kérdező kommentje:
Milyen düh? Komolyan nem értem miről beszéltek? Miért nem trollkodtok egymással privátban?
2023. aug. 8. 15:02
 39/77 LuckyLevi ***** válasza:
78%
Engem nem rettent el, csak kicsit karcos a stílusa. Meg szerintem sok neki az infó a sok pszichológussal. Én csak próbálom megérteni az anyja viselkedését.
2023. aug. 8. 15:02
 40/77 A kérdező kommentje:
Meg milyen változás? Te nagyon utálhatod anyádat, ha arra bíztatsz hogy én is forduljak el az enyémtől. Kissé feketen-fehéren, egysíkúan láthatod az embereket. De jobb szó a szélsőségesen.
2023. aug. 8. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!